Το…άλογο και η πρόβλεψη τίτλου

Το…άλογο και η πρόβλεψη τίτλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να είχε φάει μια ξεγυρισμένη τεσσάρα, αλλά ο – γνωστός Ηρακλειδέας – Αντώνης Ρέμος δεν έχασε το κέφι του. «Φανταστείτε να ήμουν πρόεδρος του Ηρακλή σήμερα και να έπρεπε να σας διασκεδάσω ενώ μου είχατε ρίξει τέσσερα. Ευτυχώς εγώ γλίτωσα. Ελεγα στον Μελισσανίδη να μη μπλέξει με τα διοικητικά, αλλά είναι τέτοια η τρέλα του με την ΑΕΚ. Η καρδιά του τον έκανε να μπει ξανά στα διοικητικά για να κάνει την ΑΕΚ πρωταθλήτρια», ήταν τα πρώτα λόγια του.
Η καζούρα δεν σταματούσε κατά τη διάρκεια της νύχτας. «Ντούσαν, τι έχεις κάνει στον Πλατέλλα; Πως έπαιζε έτσι; Αλογο ήταν αυτό. Αντε…πόνι. Αλλα άλογο», έλεγε για τον σκόρερ του τρίτου γκολ της ΑΕΚ που έκανε σπουδαίο παιχνίδι. Και σε κάποια από τις περιπτώσεις που απευθύνθηκε στον Ντούσκο, η αναφορά ήταν ξεκάθαρη: «Εσύ θα κάνεις την ΑΕΚ πάλι πρώτη. Σου δίνω φέτος, άντε του χρόνου. Όχι παραπάνω. Θα το πετύχεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X