«Οι ομάδες κρίνονται στο γήπεδο, όχι από διαιτησίες»

Eπικοινωνία Κοντονή - Θεοδωρίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ικανοποίησή του για το 5-0 του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου εξέφρασε ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Σάββας Θεοδωρίδης, χαρακτηρίζοντας την εμφάνιση «φανταστική». «Οι ομάδες κρίνονται από το τι κάνουν στο γήπεδο, όχι από διαιτησίες», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη στην κάμερα του OTE Sports μετά το ματς με τον Αστέρα στο Καραϊσκάκη:

«Ο Ολυμπιακός έκανε μια φανταστική εμφάνιση. Είμαι ενθουσιασμένος και εύχομαι να συνεχιστούν αυτές οι εμφανίσεις. Απέδειξε σε όλους ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Οι ομάδες κρίνονται από το τι κάνουν στο γήπεδο, ούτε από διαιτησίες ούτε από τίποτα. Ο Ολυμπιακός έχει τα πάντα, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Όλες οι ομάδες περιμένουν τον Ολυμπιακό για να… ρεφάρουν. Καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά τα θεατρινίστικα πεσίματα, οι καθυστερήσεις κλπ πάνε το ποδόσφαιρο 100 χρόνια πίσω. Εγώ δεν θεωρώ σωστό να μην παίζεται ποδόσφαιρο. Ο Καπίνο είναι τόσο σεμνό παιδί και τον πιστεύουμε απόλυτα. Πρέπει να τον προσέξει πολύ ο προπονητής της Εθνικής. Λόγω του Ρομπέρτο, δεν μπορεί να παίζει πολύ. Ο ίδιος ο Καπίνο παραδέχεται τον Ρομπέρτο».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X