Το δικό του ντέρμπι

"Γι' αυτό είμαι ικανοποιημένος"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια είναι πως ο ίδιος είχε οριοθετήσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ως το κριτήριο για τον βαθμό βελτίωσης της ΑΕΚ. Από την άλλη μεριά, είναι η πρώτη φορά που θα ζήσει την ατμόσφαιρα ενός σημαντικού ματς, με τον κόσμο της Ένωσης στην εξέδρα. Ενώ επί της ουσίας, είναι και το πρώτο σημαντικό παιχνίδι, που ο ίδιος καλείται να δώσει διαπιστευτήρια. Ως εκ τούτου, για τον Γκας Πογιέτ, το σημερινό ματς με τον ΠΑΟΚ, έχει μια ιδιαίτερη σημασία. Είναι το δικό του ντέρμπι.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός είναι λάτρης του ποδοσφαίρου και επομένως “φτιάχνεται” με τέτοιου είδους παιχνίδια. Άλλωστε μην ξεχνάτε, πως παρόλο που είχε προλάβει να κάνει μόνο δυο προπονήσεις με την ΑΕΚ, πήρε το ρίσκο να καθίσει στον πάγκο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο στον πρώτο γύρο. Βεβαίως το σημερινό ματς, είναι πολύ διαφορετικό από εκείνο. Όχι μόνο διότι είναι εντός έδρας και όχι εκτός. Κυρίως διότι αυτή την φορά, η ΑΕΚ που θα βγει στο γήπεδο για να παίξει ένα παιχνίδι με χαρακτηριστικά ντέρμπι, θα είναι η ομάδα με την υπογραφή του Πογίετ. Με πλάνο εκπονημένο και δουλεμένο από τον Ουρουγουανό τεχνικό. Επομένως έχει ιδιαίτερη σημασία (και) για τον Πογιέτ, τόσο η εικόνα που θα έχει η ΑΕΚ, όσο και το αποτέλεσμα.

Επίσης ο Ουρουγουανός δήλωσε πως ανυπομονεί να ζήσει την ατμόσφαιρα ενός τέτοιου ματς, στην έδρα της ΑΕΚ. Ο Πογιέτ ξέρει πόσο σημαντική είναι σήμερα η νίκη για τον κόσμο. Και θέλει σαν τρελός, στο τέλος του σημερινού παιχνιδιού, να πανηγυρίσει μπροστά στους οπαδούς της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X