Με τρία ματς ανοίγει η αυλαία

Με τρία ματς ανοίγει η αυλαία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 19ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League. Στις 15:00 μετά το μεσημέρι η Καλλονή υποδέχεται τον Πανθρακικό στη Μυτιλήνη σε έναν αγώνα που έχει τον χαρακτήρα “ο θάνατός σου,η ζωή μου”, αφού και οι δύο ομάδες μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία.

Στις 17:15 το απόγευμα ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει στη Νέα Σμύρνη τον Αστέρα Τρίπολης, με φόντο μια θέση στην τετράδα των πλέι οφ. Οι δύο ομάδες έχουν καταφέρει να βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα μετά το πρώτο μισό της σεζόν και όλα δείχνουν ότι θα διεκδικήσουν ως το τέλος την είσοδό τους στις θέσεις που θα κριθούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η πρώτη μέρα της 19ης αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί στις 19:30 το απόγευμα με τον Ολυμπιακό να κοντράρεται στο “Γ. Καραϊσκάκης” με την Σκόντα Ξάνθη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X