«Η ΑΕΚ θέλει Ούκρα, είμαστε σε καλό δρόμο»

«Η ΑΕΚ θέλει Ούκρα, είμαστε σε καλό δρόμο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει τις επαφές για τον Ούκρα Μορέιρα και όπως όλα δείχνουν βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για να τον κάνει δικό της.

Ο 27χρονος Πορτογάλος ακραίος επιθετικός μάλιστα ενδιαφέρεται για την προοπτική της ΑΕΚ και όπως τόνισε στον SportFM o μάνατζερ του Ζαν Πολ Λάρες όλα βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο. «Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ούκρα είναι δεδομένο. Η ΑΕΚ τον θέλει. Υπάρχουν συζητήσεις με την ομάδα αλλά αυτό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή εγώ είναι ότι δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Είμαστε σε καλό δρόμο με την ΑΕΚ. Για τον παίκτη, όμως, υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, διότι κάνει μια εξαιρετική χρονιά φέτος. Το συμβόλαιό του λήγει τον ερχόμενου Ιούνιο και για να τον πάρει η ΑΕΚ θα πρέπει να πληρώσει την Ρίο Άβε», είπε αρχικά ο μάνατζερ του Ούκρα και συμπλήρωσε «Είναι πολύ καλή η περίπτωση της ΑΕΚ και σίγουρα η προοπτική αυτή ενδιαφέρει τον ποδοσφαιριστή. Πριν λίγο καιρό έγινε διεθνής και ο Ούκρα θέλει να πάει σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο για να συνεχίσει να παίζει στην Εθνική Ομάδα. Εξελίξεις θα υπάρχουν τις επόμενες ημέρες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X