Παναθηναϊκός: «Ο Ολυμπιακός είναι υπεράνω ΚΑΠ και νόμων»

«Ας μας δικάσει ο Ολυμπιακός»!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Παναθηναϊκός για τα όσα έγιναν στο ματς Πλατανιάς-Ολυμπιακός. «Υπεράνω ΚΑΠ και νόμων ο Ολυμπιακός», λένε οι «πράσινοι» και κάνουν λόγο για σκάνδαλα που διαδέχονται το ένα το άλλο.

Διαβάστε την ανακοίνωση του «τριφυλλιού»

«Μετά τη Βέροια με τη ρίψη φωτοβολίδων από οπαδούς του Ολυμπιακού που δεν προκάλεσε καν διακοπή του αγώνα, ήρθε το χτύπημα στον ποδοσφαιριστή του Πλατανιά, Κουλιμπαλί μετά από ρίψη αναπτήρα από την πλευρά των οπαδών της πειραϊκής ομάδας. Μετά τον Μήτσιο, ο Σπάθας. Αντί για οριστική διακοπή του αγώνα εις βάρος της ομάδας του Πειραιά, ούτε καν προσωρινή διακοπή. Το άρθρο 15 του ΚΑΠ έγινε κουρελόχαρτο. Τα σκάνδαλα διαδέχονται το ένα το άλλο, ενώ παράλληλα συστηματικά μένουν ατιμώρητοι παράγοντες που συμμετέχουν σε στοιχηματικές απάτες κι άλλα σοβαρά ποινικά και ποδοσφαιρικά παραπτώματα. Τελικά ο μόνος που τιμωρείται διαρκώς είναι ο Παναθηναϊκός και είναι σαφές ότι γίνονται εργώδεις προσπάθειες για την εξόντωσή του που πέφτουν στο κενό. Φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός είναι υπεράνω ΚΑΠ και νόμων. Απαιτούμε από την Πολιτεία να αναλάβει δράσεις και τις ευθύνες της».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X