Νίκη τριάδας κόντρα στον Αρκαδικό (17:00, LIVE enwsi.gr)

Ακόμα μία ευρωπαϊκή ευκαιρία για τη "Βασίλισσα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν και οι άνθρωποι της ΑΕΚ αυτό που κρατούν από εκείνο το ματς είναι η καλή εμφάνιση και το γεγονός ότι όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερα θετικά στοιχεία βγάζει η ομάδα στο παιχνίδι της. Σήμερα στις 17:00, απέναντι στον Αρκαδικό, αυτό που επιθυμεί ο Γιούρι Ζντοβτς είναι να δει από τους αθλητές του να εμφανίσουν την απαιτούμενη σοβαρότητα και φυσικά να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο. Πάντα άλλωστε, ομάδες όπως ο Αρκαδικός, προσπαθούν για την υπέρβαση κόντρα σε πιο ισχυρούς αντιπάλους.

Ο Σλοβένος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα και η “Βασίλισσα” βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής στην Τρίπολης για τη σημερινή αναμέτρηση, την εξέλιξη της οποίας θα σας μεταφέρει LIVE το enwsi.gr.

Μοναδικός στόχος για την ΑΕΚ είναι η νίκη, η οποία θα διατηρήσει την ομάδα πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με τον Άρη (ο οποίος αυτή τη στιγμή με την Ένωση στην τρίτη θέση) να δοκιμάζεται στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό. Σε περίπτωση μάλιστα που οι “κίτρινοι” της Θεσσαλονίκης δεν πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, τότε η ΑΕΚ θα μείνει μόνη τρίτη στον βαθμολογικό πίνακα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X