Ετοιμάζονται για ...αποχωρήσεις

Ετοιμάζονται για ...αποχωρήσεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εδώ και καιρό ο Γκουστάβο Πογιέτ έχει ξεκαθαρίσει πως στο β’ μισό του πρωταθλήματος θέλει να μειωθεί το ρόστερ για να δουλεύει περίπου με 35 ποδοσφαιριστές. Προς το παρόν πάντως μόνο ο Σταύρος Πεταυράκης έχει πει αντίο στα Σπάτα, με την “μετακόμισή” του στην Κομοτηνή και τον Πανθρακικό να αποτελεί τη νέα πρόκληση της καριέρας του. Εκτός απ’ αυτόν για κανέναν άλλον δεν υπάρχει εξέλιξη.

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον Μακόλεϊ Κρισάντους θέλουν την Έλτσε να πλησιάζει όλο και περισσότερο προς την απόκτησή του, ενώ υπάρχει κι άλλη μια ομάδα από χαμηλότερη κατηγορία της Ισπανίας που φέρεται να ενδιαφέρεται για να εντάξει στο δυναμικό της τον “Μάκη”. Στην ΑΕΚ μάλιστα δεν κρύβουν ότι αναμένονται εξελίξεις μέσα στο επόμενο δεκαήμερο για τον Νιγηριανό επιθετικό.

Σε ότι αφορά στην Δημήτρη Ανάκογλου μέχρι στιγμής δεν υπάρχει η παρμικρή εξέλιξη. Έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση, ο Έλληνας μέσος από τη μία δεν φαίνεται να υπολογίζεται απ’ τον Πογιέτ κι απ’ την άλλη δεν έχει φέρει πρόταση από άλλη ομάδα για να αποχωρήσει με μεταγραφή. Δεν αποκλείεται πάντως τις επόμενες μέρες να αλλάξει η κατάσταση.

Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση και στην ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι δε θέλουν να τον αφήσουν ελεύθερο, αφού πιστεύουν στις ικανότητές του. Με βάση όμως την υπάρχουσα κατάσταση και τις επιλογές του προπονητή, δύσκολα θα βρει θέση στη μεσαία γραμμή. Ο νεαρός μέσος τα έχει ήδη βρει σε όλα με την Κέρκυρα, ενώ υπάρχουν και δύο ακόμα ομάδες που φέρονται να ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Το που θα συνεχίσει την καριέρα του, αναμένεται πάντως να γίνει γνωστό πολύ σύντομα, με τους Φαίακες να αποτελούν το φαβορί για να τον πάρουν πίσω.

Στο πλαίσιο των αποχωρήσεων μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις και στο κέντρο της άμυνας, αφού αν προκύψει κάποια πρόταση για τον Θέσαρ Άρθο, στην ΑΕΚ είναι διατεθειμένοι να τη συζητήσουν και να αναζητήσουν άμεσα τον αντικαταστάτη του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X