Προτεραιότητα στον ψηλό

Εδωσε στίγμα και συνεχίζει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εικόνα της ΑΕΚ (και) στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, επιβεβαίωσε τα δύο σημαντικά κενά που υπάρχουν στο έμψυχο δυναμικό. Το πρώτο, επιβεβαιωμένο και γνωστό, αφορά την περιφέρεια και έναν παίκτη που θα παίζει στη θέση 2 (αλλά και στο 1) και θα διαθέτει καλό περιφερειακό σουτ, αλλά και οργανωτικές ικανότητες για να βοηθά τον Κούπερ. Το δεύτερο, την προσθήκη ενός αθλητικού 4-5νταριού, που θα δώσει κάτι διαφορετικό στην «κιτρινόμαυρη» φροντ λάιν.
Πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν πως το νέο στοιχείο αφορά την αλλαγή στις προτεραιότητες. Ενώ μέχρι πρότινος φαινόταν πως η πρώτη κίνηση θα αφορούσε τον περιφερειακό, όλα δείχνουν πως θα τον…προλάβει ο ψηλός. Κάτι που αποτελεί τόσο αναγκαιότητα της ομάδας, όσο και πραγματικότητα της αγοράς. Όπως παραδέχθηκε ο Ζντοβτς, οι επιλογές αυτή τη στιγμή δεν είναι ικανοποιητικές και δεν επιθυμεί να φορτωθεί με έναν παίκτη που δεν θα τον καλύπτει.
Όλα δείχνουν πως η κίνηση για τον παίκτη κάτω από το καλάθι θα γίνει από την αμερικανική αγορά. Εκεί υπάρχουν παίκτες με χαρακτηριστικά που θέλει η ΑΕΚ, για να μπορέσει να βρει εκείνα που θέλει μέσα στη ρακέτα. Ο στόχος είναι ο παίκτης να έχει βρεθεί και να ενταχθεί στην ομάδα, μέχρι την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X