"Μόνο δύο τους έβαλες;"

Εικόνες από το Πλατανιάς - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

“Μόνο δύο τους έβαλες Έλντερ; Τίποτα δεν έκανες. Είσαι μεγάλη παιχτάρα. Τι γκολάρα έβαλες Μπαρμπόσα;” Είναι μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν στα αποδυτήρια της ΑΕΚ κι έξω απ’ αυτά μετά το το φινάλε της αναμέτρησης με τον Πλατανιά. Ο Βασίλης Δημητριάδης ξέρει όσους λίγους την τέχνη του γκολ και ήταν ο πρώτος που αγκάλιασε τον Μπαρμπόσα λίγα μέτρα έξω από τα αποδυτήρια του Δικεφάλου. Ο Πορτογάλος με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του φόρεσε ένα μπουφάν με το σήμα της ΑΕΚ κι ετοιμάστηκε για τις δηλώσεις στη Νova. Τη συνέντευξη του μεγάλου πρωταγωνιστή της αναμέτρησης που είχε προηγηθεί. Αυτός ήταν. Όπως και στη Βέροια με το εκπληκτικό φάουλ που εκτέλεσε, όπως και στη Νέα Σμύρνη, παρά το γεγονός ότι δε νίκησε η Ένωση, ο Μπαρμπόσα ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας του και ο άνθρωπος που με τα γκολ του έκρινε την αναμέτρηση.

Λίγο πριν πετύχει το πρώτο του γκολ στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, ο Πορτογάλος τα …άκουσε από τον Πογιέτ για την ευκαιρία που έχασε από πλεονεκτική θέση. “Ένα άγγιγμα χρειαζόταν Έλντερ. Τι ήταν αυτό που έκανες;” αναρωτήθηκε ο Πογιέτ και ο “Μπαρμπό” φρόντισε να δώσει την απάντησή του λίγα λεπτά αργότερα. Το δεύτερο γκολ ήταν το επιστέγασμα μιας σπουδαίας εμφάνισης. Δεν ήταν μόνο τα δύο γκολ που πέτυχε, αλλά η συνολική παρουσία του. Στην Κρήτη ο Μπαρμπόσα έδειξε για ποιο λόγο η ΑΕΚ επέμεινε για την απόκτησή του. Γιατί ήταν ο παίκτης που ήθελε τα πάντα να περάσουν από τα πόδια του. Δικαιώθηκε και δικαίωσε τον Πογιέτ για την απόφασή του να τον πιστέψει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X