Ο Σάββας τον χαβά του: "Διδάσκει ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός"

Eπικοινωνία Κοντονή - Θεοδωρίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, κάνοντας λόγο για πανάξια νίκη δίχως διαιτητικά λάθη.

Αναλυτικά: «Θέλω να αφιερώσω τη σημερινή νίκη της ομάδας στα εκατομμύρια φιλάθλων και στον πρόεδρό μας. Σήμερα πήραμε τη νίκη, παίξαμε φανταστικό ποδόσφαιρο, η διαιτησία ήταν άψογη, ας δείξουν ό,τι θέλουν, ούτε ένα σφύριγμα δεν ήταν λάθος. ήταν μία πανάξια νίκη. Στο πρώτο μέρος τρέξαμε πολύ τον Πανιώνιο, δεν πέρασαν τη σέντρα, κουράστηκαν πολύ. Ο Ολυμπιακός για την εποχή αυτή, λόγω των εορτών, ήταν καταπληκτικός, στο δεύτερο μέρος δίδαξε ποδόσφαιρο.

Με την πάροδο του χρόνου, ισοφαρίσαμε το ρεκόρ του Σόλιντ, αυτό είναι καλύτερο γιατί είναι από την αρχή. Θέλω να είμαστε έτσι συνέχεια, σε όλο το προσεχές τρίμηνο, να είμαστε σοβαροί και πιστεύω ότι θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερα πράγματα. Το κλίμα είναι καταπληκτικό, οι παίκτες φανταστικοί και οι φίλαθλοι να είναι κοντά για να μεγαλουργήσει η ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X