Τι γυρεύει η... Super League στο παζάρι

Τι γυρεύει η... Super League στο παζάρι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παραδοσιακά, οι κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για τις περισσότερες ομάδες είναι μετρημένες. Πόσω μάλλον στους δύσκολους καιρούς που βιώνει η ελληνική κοινωνία, μέρος της οποίας θεωρούνται και οι περισσότερες ΠΑΕ της Super League. Κάπως έτσι λοιπόν αναμένεται να κυλήσει και το παζάρι που ξεκινάει επίσημα με την έλευση του νέου έτους.

Πάντως δειλά δειλά κάποιες ομάδες έχουν κάνει τις πρώτες τους κινήσεις, με τις σημαντικότερες από αυτές πάντως να είναι με τη μορφή δανεισμού (Γούτας στην Ξάνθη, Μπεν στον Λεβαδειακό). Δείγμα του ότι οι σύλλογοι δεν είναι και ιδιαίτερα πρόθυμοι να βγάλουν σημαντικά ποσά από τα ταμεία τους για μεταγραφές.

Οπως και να έχει, μια μέρα πριν από την επίσημη έναρξη της μεταγραφικής περιόδου καταγράφουμε τις μέχρι τώρα προσθήκες, ποια ονόματα ποδοσφαιριστών παίζουν δυνατά αλλά και τι κυνηγάνε οι λεγόμενοι «μικρομεσαίοι» της κορυφαίας κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια…

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X