Η χρονιά του

Φορμαρισμένος!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα ήταν από τους βασικούς συντελεστές όλων των εντυπωσιακών που έκανε η Μπράγκα στην τριετία από το 2010 μέχρι και το 2013. Τότε που οι Πορτογάλοι έφτασαν να παίξουν ακόμα και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στην καλύτερη του σεζόν με την φανέλα της Μπράγκα, ο Μπαρμπόσα είχε πετύχει έξι και είχε δώσει πέντε ασίστ. Αυτή την επίδοση και ενδεχομένως ακόμα καλύτερη, την κυνηγάει φέτος με την φανέλα της ΑΕΚ. Μάλιστα όπως φαίνεται, αυτή είναι η… χρονιά του Πορτογάλου εξτρέμ. Ήδη έχει πετύχει τρια γκολ και έχει δώσει δυο ασίστ. Και η σεζόν είναι μόλις στα μισά της. Με εξαίρεση το ματς με τον Λεβαδειακό, ο Μπαρμπόσα κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ειδικά επί Πογιέτ στον πάγκο, ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει βρεί όχι μόνο τον καλό αγωνιστικό του εαυτό, αλλά την σταθερότητα στο παιχνίδι. Ρόλο σ’ αυτό έχει παίξει το γεγονός, πως ο Ουρουγουανός τεχνικός επέμενε από τις πρώτες του μέρες στον πάγκο της ΑΕΚ, να χρησιμοποιεί τον Μπαρμπόσα στο δεξί άκρο. Και έστω και αν αρχικά ο Πορτογάλος δυσκολεύτηκε με το ανάποδο πόδι, στη συνέχεια, όχι απλώς βρήκε πατήματα, αλλά άρχισε να το κάνει και πλεονέκτημα στον τρόπο παιχνιδιού του. Άλλωστε η οδηγία που έχει ο Μπαρμπόσα από τον Πογιέτ, είναι να συγκλίνει προς τον άξονα και να “εκτελεί”. Όπως δηλαδή σκόραρε στο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X