Φορτούνης, ο πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη στα πέναλτι!

Έτοιμος για τη μεταγραφή της ζωής του ο Φορτούνης!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα μία νίκη των Πειραιωτών είχε τη σφραγίδα του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα και τα δύο πέναλτι της ομάδας του, έχοντας μάλιστα κερδίσει ο ίδιος το δεύτερο, το οποίο βέβαια προκάλεσε κι αρκετές συζητήσεις.

Κάπως έτσι ο 23χρονος μέσος συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα των σκόρερς της Σούπερ Λιγκ, αφού με δώδεκα τέρματα στο ενεργητικό του, άνοιξε στο +3 τη διαφορά από τον Απόστολο Γιάννου του Αστέρα Τρίπολης. Ποιο ωστόσο είναι το πιο εντυπωσιακό; Οτι ακριβώς τα μισά από τα τέρματα που έχει πετύχει ο διεθνής άσος ήρθαν από τα έντεκα βήματα, ήτοι τα έξι από αυτά! Τόσα μάλιστα έχουν σημειώσει και οι τρεις μαζί που βρίσκονται πίσω του στη λίστα των κορυφαίων σκόρερς (Γιάννου 3, Καρέλης 1, Μάτζιος 2)!

Υπάρχει ωστόσο και κάτι ακόμα που προκαλεί μεγαλύτερη αίσθηση και δίνει μία… ιδιαίτερα πρωτιά στον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού. Ποιο είναι αυτό; Ότι κανείς άλλος πρώτος σκόρερ σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δεν έχει πετύχει το 50% των τερμάτων του από την άσπρη βούλα! Αυτό δηλαδή που έχει… πετύχει ο Κώστας Φορτούνης.

Το… ρεκόρ ωστόσο του νεαρού άσου ξεπερνάει ακόμα και το συγκεκριμένο το επίτευγμα, καθώς την ίδια στιγμή, μόλις δύο παίκτες στα ευρωπαϊκά γήπεδα έχουν σκοράρει ίδιο αριθμό τερμάτων με πέναλτι. Πρόκειται για τον Ίλισιτς της Φιορεντίνα στην Ιταλία και τον Κουμς της Γάνδης στο Βέλγιο!

Δείτε αναλυτικά πόσα γκολ με πέναλτι έχουν πετύχει οι κορυφαίοι σκόρερς της Ευρώπης (σε παρένθεση τα συνολικά γκολ): 

ΑΓΓΛΙΑ
Τζέιμς Βάρντι (15) 3

ΙΣΠΑΝΙΑ
Νεϊμάρ (14) 3

ΙΤΑΛΙΑ
Γκονσάλο Ιγουαΐν (14) 0

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (18) 3

ΓΑΛΛΙΑ
Ιμπραΐμοβιτς (15) 5

ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Λουκ Ντε Γιονγκ (14) 1

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Γιόνας (11) 3

ΤΟΥΡΚΙΑ
Σαμουέλ Ετό (13) 4

ΡΩΣΙΑ
Πρόουμς (10) 1

ΒΕΛΓΙΟ
Γκοχί μπι Ζορό Σιριάκ (10) 3

ΑΥΣΤΡΙΑ
Σοριάνο (14/2)

ΕΛΒΕΤΙΑ
Μαρκ Γιάνκο (13) 1

ΔΑΝΙΑ
Λούκας Σπάλβις (14) 0

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X