«Βασικός στόχος της ΑΕΚ η 3η θέση»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Ρέθυμνο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής της ΑΕΚ. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε στην συνέντευξη Τύπου μετά την εμφατική νίκη της Ενωσης επί του Ρεθύμνου στο ΟΑΚΑ και τόνισε ότι η ΑΕΚ βρήκε κίνητρο και καλή ψυχολογία μετά τα όσα έγιναν.

«Μέσα σε μία μέρα, με όλα αυτά τα γεγονότα, έπρεπε να ετοιμάσουμε την ομάδα, ψυχολογικά και τακτικά. Δουλέψαμε για αυτό το παιχνίδι και ευχαριστώ τους συνεργάτες μου. Θέλαμε να δώσουμε ένα κίνητρο στα παιδιά. Με άσχημο αποκλεισμό στο Eurocup και με αλλαγή του κόουτς, οι παίκτες ειδικά δεν είχαν καλή ψυχολογία.

Έπρεπε να τους δώσουμε ένα κίνητρο και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια, γιατί μπήκαν από το πρώτο δευτερόλεπτο με πολλή ένταση, στην άμυνα κυρίως. Είχαν πολύ καλή απόδοση, όσον αφορά τους στόχους που είχαμε βάλει. Αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί. Στην επίθεση θέλαμε να περάσουμε την μπάλα μέσα και το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Είχαμε υψηλό ομαδικό πνεύμα. Πασάραμε καλά. Είχαμε 24 ασίστ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ήταν ένα αρκετά καλό παιχνίδι για εμάς σε γενικές γραμμές».

Ακολούθως, ο Μανωλόπουλος κλήθηκε να μιλήσει για το αν έχει ενημέρωση για το αν θα συνεχίσει να είναι ο πρώτος προπονητής της ΑΕΚ και σχολίασε: «Ακόμα δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο αναλυτικά. Μίλησα σήμερα, γιατί είχε κάποιες δυσκολίες στη δουλειά του. Εγώ ήξερα ότι ξεκινάμε άμεσα και το ποιο σημαντικό ήταν να κερδίσουμε. Σε αυτό συγκεντρώθηκα. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει για το καλό της ΑΕΚ».

Σχετικά με όσους υποστηρίζουν ότι η φετινή χρονιά έχει ήδη… τελειώσει, μετά από τον αποκλεισμό στο Eurocup, ο Μανωλόπουλος ξεκαθάρισε: «Παρόλο που δεν ήμουν από την αρχή της χρονιάς στην ΑΕΚ, γιατί ήρθα μετά από το ματς με την Γαλατάσαραϊ στο Eurocup, έγινε μεγάλη προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς. Γίνονται πολλά πράγματα που δεν ξέρουν οι απέξω, γιατί γίνονται. Δυστυχώς, εκ του αποτελέσματος μείναμε εκτός Eurocup. Για μένα όμως, το παιχνίδι του Κυπέλλου έγινε νωρίς, στην Ευρώπη μείναμε έξω με 5 νίκες, ενώ σε άλλους ομίλους περάσανε με 4, γίνανε και αποτελέσματα-εκπλήξεις.

Ο βασικός στόχος όμως, ήταν η ομάδα αυτή να κερδίσει την 3η θέση. Το ρόστερ αυτή την στιγμή είναι πολύ δυνατό. Ναι μεν η Ευρώπη σου προσφέρει κάποια πράγματα, αλλά πλέον με ένα ματς την εβδομάδα, σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις καλές προπονήσεις. Ήταν λίγες μέχρι τώρα οι δυνατές προπονήσεις. Επίσης, τώρα έχουμε δυνατό ρόστερ. Μόνο βελτίωση λοιπόν μπορεί να έχει αυτή η ομάδα».

Τέλος, σχολίασε για τον προκάτοχο του και τον Ντούσαν Σάκοτα «Να ευχηθώ στον κόουτς Σκουρτόπουλο και στο Ρέθυμνο, καλή συνέχεια. Έχουν φτιάξει ανταγωνιστική ομάδα. Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ντράγκαν Σάκοτα. Χωρίς να γνωριζόμαστε, βρέθηκα στην ΑΕΚ, με αγκάλιασε και με εμπιστεύτηκε από την πρώτη στιγμή. Είχαμε καλή συνεργασία και τον ευχαριστώ. Να ευχαριστήσω και τον Ντούσαν, γιατί επέστρεψε στην ομάδα που ανήκει. Μιλήσαμε το βράδυ, μου είπε να ενθαρρύνει τους συμπαίκτες του και μου ζήτησε να μην τον βάλω να παίξει, γιατί δεν έχει κοιμηθεί δύο μέρες τώρα. Ωστόσο, είχαμε προβλήματα στα φάουλ και τον βάλαμε αναγκαστικά και μας βοήθησε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X