Στο μικροσκόπιο οι 14 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν στη Λάρισα

Εικόνες από το Λάρισα - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr οι 14 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν στο παιχνίδι με την Λάρισα.

Γιάννης Ανέστης: Μια φορά χρειάστηκε να δείξει τα εξαιρετικά αντανακλαστικά του και το έκανε και μάλιστα σε τετ α τετ στο 1-0. Σ’ όλο το υπόλοιπο ματς ήταν σοβαρός και καθοδηγούσε σωστά την άμυνα του.

Μιχάλης Μπακάκης: Από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ και του γηπέδου. Έστησε ένα μικρό… πάρτι από την πλευρά του και έκανε όργια. Έδωσε την ασίστ στο γκολ του Τζεμπούρ και γενικώς είχε τεράστια συμβολή στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Τρεις φορές λίγο έλειψε να στείλει στην μπάλα στα δίχτυα, σε προωθήσεις του σε στημένες φάσεις. Όσες φορές χρειάστηκε στην άμυνα του λειτούργησε σωστά, αλλά έκανε και δυο αχρείαστα φάουλ στο δεύτερο ημίχρονο.

Άνταμ Τζανετόπουλος: Και αυτό φάνηκε περισσότερο στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ στις στημένες φάσεις. Στα αμυντικά του καθήκοντα, με εξαίρεση λίγο στην αρχή του ματς, ήταν θετικός. Χρεώνεται και αυτός ένα αχρείαστο φάουλ στο φινάλε.

Άρης Σοϊλέδης: Ήταν και αυτός πολύ κινητικός από την πλευρά του. Ενώ είχε και μια κεφαλιά στο δοκάρι. Έκανε όμως και κάποιες κακές εκτιμήσεις σε φάσεις και κάποια λάθη.

Αντρέ Σιμόες: Όπως πλέον είναι ο ρόλος του, έκανε την (πολλή) αθόρυβη δουλειά στη μεσαία γραμμή. Για μια ακόμα φορά έτρεξε πολύ και κάλυψε πολλά μέτρα και πολλά κενά στο κέντρο του γηπέδου και μπροστά από τα στόπερ της ΑΕΚ.

Μιγκέλ Κορδέρο: Είχε συμμετοχή ο Ισπανός μέσος στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Σ’ όλους τους τομείς του. Τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι, όσο και στο δημιουργικό. Έβγαλε και αυτός πολλή δουλειά στη μεσαία γραμμή.

Ρόναλντ Βάργκας: Φάνηκε πως του έλειπε ο αγωνιστικός ρυθμός από το μεγάλο διάστημα αποχής από την ενδεκάδα. Χρειάστηκε να χάσει πολλές ευκαιρίες, ακόμα και από το ένα μέτρο, μέχρι τελικά να καταφέρει να βρει δίχτυα στο φινάλε του παιχνιδιού.

Ντιέγκο Μπουονανότε: Πράγματα και θαύματα από τον Αργεντινό, παρόλο που ξεκίνησε μουδιασμένα. Ένα όμορφο και ένα εντυπωσιακό γκολ αλλά και δυο τρομερές ενέργειες που θα μπορούσαν να είχαν βγει σε ασίστ.

Βαγγέλης Πλατέλλας: Πολύ κεφάτος και με πολύ ενέργεια στο παιχνίδι του. Στάθηκε άτυχος καθώς όλες οι πρωτοβουλίες που πήραν, παρόλο που ήταν καλές, δεν είχαν την ανάλογη κατάληξη αφού η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών.

Ράφικ Τζεμπούρ: Από τους κορυφαίους, αν όχι ο κορυφαίος του γηπέδου. Πέτυχε ένα γκολ με εκτέλεση πάνω στην κίνηση, έδωσε μια ασίστ και γενικώς δεν σταμάτησε ούτε λεπτό, να έχει συμμετοχή σ’ όλους τους τομείς του παιχνιδιού της ΑΕΚ.

Αμπλαγέ Φαγέ: Τον εμπιστεύτηκε για δευτέρη φορά σε ματς κυπέλλου ο Πογέτ και για δεύτερη φορά ο Αφρικανός άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Έκανε δουλειά στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ και φάνηκε στο ματς.

Πέτρος Μάνταλος: Μπήκε στο γήπεδο ως αλλαγή και όταν το ματς είχε ουσιαστικά κριθεί, αλλά μπήκε φουριόζος και κεφάτος. Μέσα σε διάστημα τριών λεπτών πρόλαβε πρώτα να δώσει μια ασίστ και μετά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με μια “λόμπα”.

Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος: Ως αλλαγή πέρασε στο ματς και έπαιξε όχι ως μπακ αλλά ως εξτρέμ. Πρόλαβε να πάρει προσπάθειες και να έχει συμμετοχή στο επιθετικό κρεσέντο της ΑΕΚ στο φινάλε του ματς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X