Ενας εναντίον... όλων

Ενας εναντίον... όλων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αδιαμφισβήτητα ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είναι ο ηγέτης της ΑΕΚ. Ο ψηλός της Ενωσης πραγματοποιεί εκπληκτική χρονιά με τον Μάκη Αγγελόπουλο να έχει πετύχει… Τζόκερ με την απόκτηση του πέρυσι το καλοκαίρι. Ωστόσο, ένας κούκος δεν φέρνει πάντα την άνοιξη. Και στην ΑΕΚ δεν μπορούν να τα περιμένουν όλα πάντα από τον Μαυροκεφαλίδη. Κάτι που θα πρέπει να ισχύει και στο ματς της Τετάρτης απέναντι στην Νεπτούνας. Εκεί όπου η ΑΕΚ οφείλει να κερδίσει και να περιμένει… Ούτε το ένα είναι εύκολο, ούτε το άλλο.

Η Νεπτούνας είναι ομάδα που σκοράρει πολύ, μετρά μέσο όρο 85 πόντους και με 6-3 στον όμιλο δημιουργεί κινδύνους παντού. Οπότε η ΑΕΚ πρέπει να μοχθήσει πολύ για να την κερδίσει, αν και νωρίτερα θα γνωρίζει τι θα έχουν κάνει στα άλλα δύο παιχνίδια του ομίλου της. Η Ενωση περιμένει είτε ήττα της Χάποελ στην έδρα της Κράσνι, είτε ήττα της Νίζνι από την Γαλατασαράι. Και με νίκη της περνά στην επόμενη φάση.

karfoma1Ομως, η ΑΕΚ οφείλει πρώτα από όλα να κοιτάξει το δικό της παιχνίδι. Διότι αν δεν κερδίσει, δεν μπορεί να περιμένει τίποτε. Από τις 12 στατιστικές κατηγορίες, ο Μαυροκεφαλίδης έχει κεφάλι στις 8. Αλλωστε μιλάμε για τον Νο1 παίκτη της ΑΕΚ και ολόκληρου του Eurocup. Πρώτος σε πόντους, ριμπάουντ, επιθετικά, αμυντικά, κλεψίματα, τάπες, λάθη και Index. Από την άλλη, η Νεπτούνας βλέπει Γιούινγκ, Γκραντ, Σαρακάουσκας, Μπάντερ και Ζαβάσκας να μοιράζονται τις πρωτιές. Και δείχνει περισσότερο ομάδα που βρίσκει πόντους από περισσότερους παίκτες στο ρόστερ της.

Η Ενωση όμως έδειξε στον πρώτο αγώνα ότι μπορεί να κερδίσει τους Λιθουανούς (80-86). Ομως τώρα δεν έχει ξένο πλέι μέικερ και έχει το έξτρα βάρος ότι περιμένει αποτελέσματα άλλων και δεν έχει την τύχη στα χέρια της. Και η Τετάρτη στο ΟΑΚΑ θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα αποτελέσματα τριών αγώνων…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X