Όταν ο Ντίντακ είναι καλά

Όταν ο Ντίντακ είναι καλά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια είναι πως στην ΑΕΚ εμφανίζεται πολλές φορές έντονη η τάση της απαξίωσης κινήσεων αλλά και υλικού. Το γεγονός πως ο Ντίντακ Βιλά άργησε να βρει τον ρυθμό του, ενώ παράλληλα του προέκυψαν και ζητήματα τραυματισμών, έφερε και μια αμφισβήτηση στην αξία και τις δυνατότητες του. Όμως η αλήθεια είναι πως όταν ο Ισπανός μπακ είναι καλά, μπορεί να κάνει σπουδαία δουλειά μέσα στο γήπεδο. Κάτι άλλωστε που φάνηκε και στο χθεσινό παιχνίδι με την Καλλονή. Ο Ντίντακ “οργίασε” από την αριστερή πλευρά. Από απόκρουση της μπάλας πάνω στην γραμμή, μέχρι και ασίστ στο πρώτο γκολ του Αραβίδη.

Γενικώς ο Ισπανός μπακ έχει δείξει πως όταν είναι γερός και απαλλαγμένος από τραυματισμούς, έχει τεράστια κλάση. Εξάλλου μόνο τυχαία δεν βρέθηκε στο ρόστερ της Μίλαν. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό μπακ, που μπορεί να υπηρετήσει και το αγωνιστικό μοντέλο του Πογέτ, καθώς ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλει από τους ακραίους αμυντικούς να έχουν μεγάλη συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X