Η φάση που "τρέλανε" τον Δημητριάδη

Η φάση που "τρέλανε" τον Δημητριάδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Δημητριάδης είναι από τους ανθρώπους που ζουν έντονα κάθε “μάχη” της ΑΕΚ. Το ίδιο συνέβη και χθες. Πανηγύρισε τα γκολ, αγχώθηκε στις στιγμές που η Ένωση απειλήθηκε από την Καλλονή, εκνευρίστηκε από τις αποφάσεις του διαιτητή, αλλά υπήρχε και μια φάση που τον “τρέλανε”. Τη συζητούσε για ώρα, αφού αν η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα της εστίας των φιλοξενούμενων θα ήταν ένα από τα ωραιότερα γκολ που έχουν επιτευχθεί ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Η φάση αυτή έγινε στο 80ο λεπτό, όταν ο Βάργκας είδε την εξαιρετική κίνηση του Μάνταλου στον κενό χώρο. Του πέρασε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Έλληνας διεθνής με τακουνάκι του την γύρισε ξανά. Από το σουτ όμως του διεθνή Βενεζουελανου, η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο και για λίγα εκατοστά δεν βρήκε στόχο. Ο Δημητριάδης σηκώθηκε σαν …ελατήριο από τον πάγκο για να πανηγυρίσει, αλλά η εξέλιξη της φάσης τον απογοήτευσε και για αρκετή ώρα μονολογούσε για τα …καμώματα της μπάλας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X