Όταν ο Μπουονανότε ετοιμαζόταν για το πέναλτι...

Όταν ο Μπουονανότε ετοιμαζόταν για το πέναλτι...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια είναι πως στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες που είτε κάνουν την διαφορά, είτε οδηγούν σε σημαντικά συμπεράσματα. Μια τέτοια λεπτομέρεια, είναι και ο τρόπος που ο Θέσαρ Άρθο λειτούργησε, όταν ο Ντιέγκο Μπουονανότε ετοιμαζόταν να εκτελέσει το πέναλτι. Ενώ όλοι οι συμπαίκτες του περίμεναν την έκβαση της εκτέλεσης, ο Ισπανός στόπερ φώναζε στους δυο ακραίους μπακ και τους έδινε οδηγίες για την θέση που θα έπρεπε να πάρουν, προκειμένου να μην δεχθεί η ΑΕΚ αντεπίθεση σε περίπτωση απώλειας του πέναλτι. Δείγμα πως ο Άρθο έχει την δυνατότητα να λειτουργεί ως “καθοδηγητής” της άμυνας. Κάτι που ο Πογιέτ περιμένει από τον στόπερ του.

Πολύ περισσότερο μάλιστα, αν ο Ουρουγουανός τεχνικός της ΑΕΚ, εξετάσει το ενδεχόμενο να πάει σε σχήμα με τριάδα στην άμυνα. Και ως εκ τούτου θα χρειαστεί και έναν λίμπερο, που να έχει την δυνατότητα να καθοδηγεί την άμυνα. Βεβαίως ο Άρθο έδειξε και αδυναμίες στην Κομοτηνή, κυρίως ως προς την νευρικότητα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X