Ρίχνει το βάρος στην ψυχολογία του

Ρίχνει το βάρος στην ψυχολογία του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον ετοιμάζει για βασικό και του το δείχνει καθημερινά με κάθε τρόπο. Ο Γκουστάβο Πογιέτ, παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες τρεις μέρες δεν έχει κάνει δοκιμή ενδεκάδας, αποτελεί κοινό μυστικό στα Σπάτα ότι έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του σε ότι αφορά στους έντεκα που θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πανθρακικό. Ένας απ’ αυτούς αναμένεται να είναι ο Θέσαρ Άρθο, ο οποίος ακόμα περιμένει την ευκαιρία του για να αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ της ΑΕΚ.

Απ’ την πρώτη στιγμή ο Ουρουγουανός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι όλοι οι παίκτες αρχίζουν απ’ την ίδια αφετηρία και ότι θέλει να τους δώσει την δυνατότητα να παίξουν. Ο Άρθο έχει την εμπειρία να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός αγώνα, αλλά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής μένει είτε εκτός αποστολής, είτε στον πάγκο, είναι λογικό να τον έχει επηρεάσει ψυχολογικά. Ο Πογιέτ θέλει να τον έχει απόλυτα έτοιμο. Τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά. Γι’ αυτό και σχεδόν καθημερινά, μετά την προπόνηση έχει τετ α τετ μαζί του για να του ανεβάσει την ψυχολογία και να τον προετοιμάσει κατάλληλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X