H πρώτη νίκη επί του κατεστημένου

Πρώτη παρουσία της ΑΕΚ σε συνεδρίαση της Football League, με Ασλανίδη και Δέδε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρώτη και σημαντική εξωαγωνιστική νίκη στα …σημεία επί του Ολυμπιακού έγινε πράξη σήμερα στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής. Η συζήτηση για τους τρεις εκπροσώπους της Super League στο Δ.Σ της ΕΠΟ φαινόταν αρχικά ότι θα ήταν μια τυπική διαδικασία, αφού όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, οι “ερυθρόλευκοι” προτείνουν συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία (εντελώς τυχαία κάθε φορά) παίρνουν τις απαραίτητες ψήφους από τα μέλη του συνεταιρισμού και εκπροσωπούν τη λίγκα στα συμβούλια της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ή ΑΕΚ όμως ήρθε φέτος για να τους χαλάσει τη …μαγιά.

Ο Αλέξης Δέδες ήταν ο άνθρωπος που πρτάθηκε από την πλευρά της Ένωσης και από την πρώτη στιγμή άρχισαν ορισμένοι να …ανησυχούν για την εξέλιξη της ψηφοφορίας. Οι ανησυχίες τους μάλιστα επιβεβαιώθηκαν όταν ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε οκτώ ψήφους και άφησε εκτός τον Χρήστο Δάρα, τον οποίο στήριζε ο Ολυμπιακός μαζί με τους Τάκη Αγραφιώτη και Δημήτρη Παπαδόπουλο. Οι δύο τελευταίοι ψηφίστηκαν μεν με 12 και εννιά ψήφους αντίστοιχα, αλλά είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η ΑΕΚ κατάφερε να “σπάσει” την τριάδα που μέχρι το πρωί φαινόταν …ανίκητη.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια “μάχη” στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με την Ένωση να καταφέρνει να περνάει δικό της εκπρόσωπο μετά από αρκετά χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X