Έχει πάρει τις αποφάσεις του

"Κλειδώνει" ο ένας "κόφτης"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις τελευταίες δύο μέρες στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογιέτ προτιμάει να μη φανερώνει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που προτίθεται να επιλέξει την Κυριακή κόντρα στον Πανθρακικό. Η μοναδική φορά που άφησε να φανούν οι προθέσεις του ήταν στο φιλικό με την ομάδα νέων. Αυτό δεν το κάνει επειδή θέλει να κρύψει κάτι ή γιατί προτιμά να κρατάει σε αγωνία τους ποδοσφαιριστές του, αλλά για δύο σημαντικούς λόγους.

Ο πρώτος είναι ότι θέλει να τους έχει όλους σε ετοιμότητα και επιθυμεί να βλέπει απ’ αυτούς, είτε αγωνίζονται στα επίσημα ματς είτε όχι, να δίνουν το 100% στις προπονήσεις, περιμένοντας την ευκαιρία τους. Ο δεύτερος (και σημαντικότερος) είναι ότι ήδη εδώ και μέρες έχει σχεδόν πάρει τις αποφάσεις του για τους έντεκα που θα βρεθούν στην πρώτη σέντρα του γηπέδου της Κομοτηνής. Έχει κατασταλάξει στους “εκλεκτούς” γι’ αυτό το ματς, αν και ακόμα υπάρχουν 1-2 ερωτηματικά. Όσο όμως περνούν οι προπονήσεις, τόσο περισσότερο καταλήγει στην άποψη ότι πρέπει να προχωρήσει με το αρχικό του πλάνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X