Στο μυαλό της ΑΕΚ ο Κούπερ!

"Eίμαστε σε καλό δρόμο για να κερδίσουμε ξανά την ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πιθανόν να μην σταματήσει την ενίσχυσή της στον Μάλκολμ Άρμστεντ και αυτό γιατί προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με τον Ντι Τζέι Κούπερ! Ο Μάκης Αγγελόπουλος εδώ και εβδομάδες έχει δείξει το ενδιαφέρον του για τον πλέι μέικερ της Κράσνι, ωστόσο η επίσκεψη στη Μόσχα έφερε νέα επαφή μεταξύ των δύο πλευρών και βελτιωμένη πρόταση για τον Αμερικανό με βοσνιακό διαβατήριο!

Η Ένωση θέλει να φέρει τον Κούπερ στην Ελλάδα, όπου έχει ήδη αγωνιστεί με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Ο 25χρονος ηγείται της Κράσνι φέτος και έχει μέσο όρο 17,2 πόντους και 10,2 ασίστ στο Eurocup. Ενδιαφέρον για την περίπτωσή του υπάρχει και από άλλες ομάδες, με την Αρμάνι να έχει κινηθεί επίσης για τον ικανότατο γκαρντ, γεγονός που προσθέτει δυσκολίες στην υπόθεση. Σε περίπτωση που ο Κούπερ αποκτηθεί, γίνεται αντιληπτό πως το ρόστερ της ΑΕΚ θα έχει πλήθος πλέι μέικερ, γεγονός που ίσως οδηγήσει σε κάποια αποδέσμευση.

H ΑΕΚ μπορεί να έχει μάξιμουμ 4 Αμερικανούς. Διαθέτει 5: Άρμστεντ, Χέρστον, Κάρτερ, Γουόρεν και Ανοσίκε, αλλά θα αποχωρήσει ο τελευταίος. Επιπλέον για την Ελλάδα μπορεί να έχει 2 κοινοτικούς. Τώρα διαθέτει τους Μιλόσεβιτς (βοσνιακό διαβατήριο), Σκραμπ (βρετανικό), τον Άτιτς (βοσνιακό) μόνο για την Ευρώπη και αν προστεθεί ο Κούπερ (επίσης βοσνιακό), τότε ο Σκραμπ θα χάσει τη θέση του για τη Basket League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X