Κατσίβελης: "Παίζουμε όλο και καλύτερα"

Κατσίβελης: "Παίζουμε όλο και καλύτερα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για μία ακόμα δύσκολη ευρωπαϊκή αναμέτρηση και ο Δημήτρης Κατσίβελης επισημαίνει, μέσω του Sportit, πως η Ένωση παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερη!

Η πολύ καλή πορεία της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν συνεχίζεται. Η Ένωση βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος, μετρώντας 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ στο Eurocup με ένα ντεμαράζ νικών βρίσκεται στην δεύτερη θέση, πίσω από την αήττητη Γαλατασαράι.

Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του Ντράγκαν Σάκοτα είναι ιδιαιτέρως απαιτητικό, με την Ένωση να ταξιδεύει στην Ρωσία, για να αντιμετωπίσει την Κράσνι Οκτιάμπρ. Στόχος, φυσικά, η νίκη, που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Κάτι που γνωρίζει πολύ καλά και ο Δημήτρης Κατσίβελης.

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε στο Sportit για το πολύ καλό ξεκίνημα της Ένωσης, αλλά και τα… δύσκολα που έρχονται, επισημαίνοντας πως στο Eurocup η ομάδα έχει δείξει αντίδραση, μετά το κακό ξεκίνημα.

Ο διεθνής γκαρντ έκανε, για αρχή, έναν μικρό απολογισμό της μέχρι ώρας πορείας της ομάδας. «Όλα πήγαν όπως τα υπολογίζαμε. Όλα πήγαν βάσει πλάνου!», παραδέχτηκε, για να συμπληρώσει «Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και πήραμε το παιχνίδι σε μια πολύ δύσκολη έδρα, όπως είναι της Νεπτούνας, που είναι πολύ καλή ομάδα. Κόντρα στον Απόλλωνα ήμασταν ξανά σοβαροί και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και να διατηρήσουμε το αήττητο στο πρωτάθλημα».

Η ΑΕΚ είναι πρώτη στην Ελλάδα, ενώ βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου στο Eurocup. Τι σημαίνουν όλα αυτά, όμως; Ο 25χρονος άσος έχει την απάντηση. «Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι το πρόγραμμα της ομάδας είναι και κάπως… ευνοϊκό. Εμείς, όμως, δεν υποτιμάμε καμία ομάδα σε καμία νίκη απ’ όσες έχουμε κάνει και θέλουμε να συνεχίσουμε δίχως να έχουμε απώλειες. Πρώτα κοιτάμε το παιχνίδι με την Κράσνι στη Ρωσία και έπειτα η προσοχή μας θα είναι στραμμένη στο παιχνίδι με την Κηφισιά το Σάββατο».

Η δυάδα αγώνων που ακολουθεί, με Κράσνι για το Eurocup και Κηφισιά για το πρωτάθλημα, είναι ιδιαιτέρως δύσκολη για τον «δικέφαλο». «Έχουμε δείξει ότι πέραν των δύο πρώτων αγώνων στον όμιλο του Eurocup, έχουμε παρουσιάσει σημάδια αντίδρασης», επισημαίνει Κατσίβελης και συμπληρώνει: «Παίζουμε όλο και καλύτερα ως ομάδα, ειδικά στο Eurocup και θέλουμε τη νίκη αυτή ώστε να υπάρχει συνέχεια η πολύ καλή πορεία μας στα τελευταία παιχνίδια».

Κλείνοντας έκανε μια μικρή αναφορά και στην παρουσία του κόσμου, εστιάζοντας στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας στο ΟΑΚΑ. «Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός κόντρα στον Απόλλωνα, περισσότερος από κάθε άλλη φορά και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς να είναι δίπλα μας στη συνέχεια της σεζόν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X