Η εικόνα τους βγάζει μεταγραφές

Η εικόνα τους βγάζει μεταγραφές
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γίνεται σαφές πλέον, πως ο Γκουστάβο Πογιέτ προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο ματς στην Κομοτηνή, τον Ράφικ Τζεμπούρ και τον Θέσαρ Αρθο. Κίνηση υψηλού ρίσκου αναμφίβολα, ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος πως ο Αλγερινός δεν έχει ανακάμψει απόλυτα από τον τραυματισμό του και ο Ισπανός βρισκόταν στη…ναφθαλίνη επί μήνες δίχως συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι.
Ωστόσο, υπάρχει εξήγηση γι’ αυτήν την πρεμούρα. Στην ΑΕΚ πιστεύουν στην αξία του Τζεμπούρ και του Αρθο, αλλά θα πρέπει αυτή να αποδειχθεί και μέσα στο γήπεδο. Εστω και αν οι απουσίες τους έγιναν για διαφορετικό λόγο (τραυματισμό ο Τζεμπούρ, λόγω επιλογής ο Αρθο), η ουσία παραμένει η ίδια. Στα ματς που μεσολαβούν ως τη μεταγραφική περίοδο, οι δύο παίκτες καλούνται να δείξουν πόση ανάγκη έχει η ΑΕΚ για τις μεταγραφές.
Βέβαια, ο Πογιέτ περιμένει πολλά και στον αγωνιστικό τομέα. Ακόμα και ανέτοιμος, ο Τζεμπούρ είναι ο πιο προικισμένος και ποιοτικός φορ της ΑΕΚ και όταν είναι διαθέσιμος δεν μπορεί να μη βρίσκεται στην 11άδα. Από την άλλη, ο Αρθο μπορεί να προσφέρει παιχνίδι από πίσω, είναι καλός με τη μπάλα στα πόδια και «λιμπερίζει», δίνοντας τον έξτρα παίκτη που ζητά να ανεβαίνει από την άμυνα ο Ουρουγουανός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X