Πεντάρα οι μεγάλοι με σκόρερ ξανά Τζεμπούρ

Πεντάρα οι μεγάλοι με σκόρερ ξανά Τζεμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οπως και στο πρώτο φιλικό με την Κ20 πριν μία εβδομάδα, έτσι και σήμερα η ΑΕΚ κέρδισε την Κ20 στα Σπάτα με ευρύ σκορ και τον Ράφικ Τζεμπούρ να σκοράρει ξανά.

Ο Αλγερινός σέντερ φορ σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο το οποίο τελείωσε με 3-0, καθώς σκόραραν και ο Αρθο και Μπουονανότε. Στην επανάληψη ο Γκουστάβο Πογιέτ έκανε αλλαγές και το σκορ ανέβηκε στο 5-0 με σκόρερ τους Κρισάντους και Ανάκογλου.

Η καλή εικόνα των μεγάλων και η αποτελεσματικότητα τους στο προπονητικό δίτερμα (διάρκειας τριών 25λεπτων), δείχνει ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό την Κυριακή για την Super League.

Ο Ουρουγουανόυς τεχνικός της ΑΕΚ ξεκίνησε το φιλικό με τους: Ανέστη, Γκάλο, Αρθο, Κολοβέτσιο, Σοϊλέδη, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλο, Μπαρμπόσα, Τζεμπούρ και Μπουονανότε.

Το 1-0 έκανε στο 2’ ο Τζιμπούρ με κοντινή προβολή μετά από ωραίο συνδυασμό του Μάνταλου με τον Μπουονανότε και ασίστ του τελευταίου. Ένα λεπτό αργότερα ο Μπουονανότε εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Αρθο με κεφαλιά έκανε το 2-0 στο 3’.  Στο 13’ ο Τζεμπούρ τροφοδότησε τον Μάνταλο που σούταρε, ο Παπαδόπουλος απέκρουσε και με δεύτερο σουτ μέσα από την περιοχή ο Μπουονανότε έκανε το 3-0. Στο 57’ από σέντρα του Πλατέλλα ο Κρισάντους με κοντινή προβολή έκανε το 4-0 και στο 71’ ο Ανάκογλου με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

AEΚ: Ανέστης (37’ Βούρας), Γκάλο (37’ Μπακάκης), Αρθο (51’ Ανδρεόπουλος), Κολοβέτσιος (37’ Λαμπρόπουλος), Σοϊλέδης (51’ Πεταυράκης), Σιμόες (51’ Ανάκογλου), Γιόχανσον (37’ Κορδέρο), Μάνταλος (51’ Γροντής), Μπαρμπόσα (37’ Πλατέλλας), Τζεμπούρ (51’ Κρισάντους), Μπουονανότε (51’ Βασιλαντωνόπουλος)

ΑΕΚ Κ-20: Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκοπουλιώτης, Γραμματίκας, Γιαννούτσος, Λίτσι, Καρβουνίδης, Τζάθας, Τσέλιος, Βλαχομήτρος, Κυριαζής.
Αγωνίστηκαν και οι: Πάντος (τερμ.), Γαλανόπουλος, Κοντοές, Αντωνίου, Ασπρογιάννης, Πογοσιάν, Ψάνης, Κοφσανίδης, Σπηλιώτης, Πεχλιβανίδης, Ντομπριβόγιε

Ο Ντίντακ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ ο Φαγιέ δεν συμμετείχε στο φιλικό λόγω γαστρεντερίτιδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X