"Κλειδώνει" ο ένας "κόφτης"

"Κλειδώνει" ο ένας "κόφτης"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής υπάρχουν ενδείξεις και όχι αποδείξεις, για την πρόθεση του Γκας Πογιέτ για αλλαγές στο σύστημα της ΑΕΚ. Όμως μια από τις αλλαγές στον σχηματισμό φαίνεται να έχει “κλειδώσει”. Ο Ουρουγουανός τεχνικός φέρεται αποφασισμένος να “καταργήσει” τους δυο αμυντικούς χαφ και η δική του ΑΕΚ να παίζει μόνο μ’ έναν κόφτη μπροστά από τα δυο στόπερ. Το δοκίμασε ο Πογιέτ για πρώτη φορά αυτό, στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Σιμόες να αναλαμβάνει τον ρόλο αυτό. Επίσης ο Ουρουγουανός εφάρμοσε σύστημα μ’ έναν κόφτη και στο φιλικό της προηγούμενης Τετάρτης με την Κ20.

Μένει να φανεί σε ποιό σχήμα ο Πογιέτ θα “κουμπώσει” τον έναν αμυντικό μέσο. Αν δηλαδή θα είναι σ’ ένα 4-3-3 ή σ’ ένα 4-1-4-1 ή ακόμα και σ’ ενα σύστημα με ρόμβο στην μεσαία γραμμή. Και φυσικά μένει να φανεί και ποιός θα είναι “εκλεκτός” του Ουρουγουανό για τον ρόλο αυτόν, που έτσι κι αλλιώς θα είναι κλειδί για το παιχνίδι της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X