Ερχεται νέο χτύπημα

Διπλή κίνηση ενίσχυσης για τη «Βασίλισσα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν θέμα χρόνου. Να βρει «πατήματα» ο Γουόρεν, να αποθεραπευτεί ο Κάρτερ, να βρει ανάσες ο Χέρστον, να ενταχθεί στην ομάδα ο Κατσίβελης (ακόμα και τώρα λείπουν οι Μιλόσεβιτς και Σαρικόπουλος). Ο Σάκοτα επέμενε, πως όταν η ομάδα που δημιούργησε με πολύ κόπο και χρήμα το καλοκαίρι θα βρισκόταν σε απαρτία, θα είχε τεράστιες δυνατότητες. Ηδη, η προσθήκη του Μαυροειδή ενισχύει την ΑΕΚ κάτω από τα καλάθια, όπου ο Ανοσίκε δεν αρκούσε για να καλύψει το κενό του Ορτον.
Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν μένει εδώ. Ο Αγγελόπουλος κάτι ακόμα ετοιμάζει για να ενθουσιάσει τον ενωσίτικο κόσμο. Αν και καταβάλλεται προσπάθεια να μην δημιουργηθούν προσδοκίες και μπουν στο κόλπο και άλλοι ενδιαφερόμενοι, στη «Βασίλισσα» έχουν κάποιες προχωρημένες επιλογές. Ειδικά για την περιφέρεια, η κίνηση δεν αποκλείεται να υπάρξει άμεσα η προσθήκη που θα ενισχύσει την ομάδα.
Βέβαια, με την προσθήκη του Μαυροειδή η ΑΕΚ δεν ξόδεψε θέση μη Ελληνα. Κάτι που σημαίνει πως μπορεί να ελέγχει και την αμερικανική, αλλά και την ευρωπαϊκή αγορά. Στην Ενωση σκέφτονται να έρθει κάποιος παίκτης για την περιφέρεια που θα δώσει καλό σουτ (μέχρι τώρα οι πιο αξιόπιστοι σουτέρ της ΑΕΚ είναι οι ψηλοί της), αλλά μην αποκλείσετε να υπάρξει και νέα προσθήκη κάτω από τα καλάθια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X