Στο μικροσκόπιο οι 14 "κιτρινόμαυροι" που έπαιξαν με Αστέρα

Στο μικροσκόπιο οι 14 "κιτρινόμαυροι" που έπαιξαν με Αστέρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr οι 14 “κιτρινόμαυροι” που έπαιξαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης

Αλάιν Μπαρόχα: Ο Βενεζουελάνος ήταν σταθερός και “παρών” όσες φορές χρειάστηκε. Φέρει ευθύνη στην φάση του γκολ του Αστέρα, αλλά έχει ελαφρυντικό πως έπαιζε με πρόβλημα τραυματισμού για περισσότερο από δέκα λεπτά.

Γκάλο: Το πάλεψε από την δεξιά πλευρά. Κινητικός στο α’ ημίχρονο με πολλές πρωτοβουλίες. Κουρασμένος στο β’ ημίχρνο.

Άρης Σοιλέδης: Ήταν πολυ μαχητικός ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο είχε περισσότερο το μυαλό του στα αμυντικά του καθήκοντα που πήγε καλά. Έχει και αυτός ευθύνη στην φάση του γκολ, διότι χάνει τον Φούντα.

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Έκανε πολύ καλό παιχνίδι ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ. Έκλεινε χώρους, κέρδιζε τις περισσότερες μονομαχίες και ήταν σταθερότατος. Επίσης ήταν ψύχραιμος με την μπάλα στα πόδια του.

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Έδωσε πολλές μάχες και κέρδισε τις περισσότερες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Όμως έχασε αυτή στο γκολ που ακυρώθηκε, ενώ ενδεχομένως να έπρεπε να διώξει πιο γρήγορα στο γκολ που μέτρησε.

Γιάκομπ Γιόχανσον: Ο Σουηδός μέσος έβγαλε και πάλι δουλειά στη μεσαία γραμμή. Όμως ήταν νευρικός και βιαστικός με την μπάλα στα πόδια, ενώ δυσκολεύτηκε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο που έπαιξε περισσότερο εσωτερικός χαφ.

Αντρέ Σιμόες: Από τους παίκτες της ΑΕΚ που έκαναν την περισσότερη δουλειά στο γήπεδο τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού, όσο και στο δημιουργικό. Ωστόσο και αυτός έχει ευθύνες στην φάση του γκολ, καθώς χάνει την μπάλα στο κέντρο.

Έλντερ Μπαρμπόσα: Τον μετακίνησε ο Πογιέτ στο δεξί άκρο της επίθεσης και τον… εγκλώβισε. Είχε διάθεση και πάλι, πήρε πρωτοβουλίες, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός όσο άλλες φορές.

Πέτρος Μάνταλος: Σε κακή μέρα ο διεθνής μέσος και με πολλά λάθη που δεν αρμόζουν στην κλάση του. Πάντως ήταν μέσα στις δυο από τις τέσσερις ευκαιρίες της ΑΕΚ.

Ρόναλντ Βάργκας: Και μόνο η απερίσκεπτη ενέργεια που έκανε στην αποβολή, χαρακτηρίζει την εμφάνιση του. Έτσι κι αλλιώς ωστόσο, δεν ήταν και αυτός σε δημιουργική μέρα.

Χρήστος Αραβίδης: Μόχθησε πολύ στην επίθεση και κυνήγησε φάσεις. Βρέθηκε δυο φορές απέναντι στον τερματοφύλακα του Αστέρα, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Μακόλεϊ Κρισάντους: Είχε διάθεση ο Νιγηριανός, αλλά θα έπρεπε και να δημιουργήσει και να τελειώσει μόνος του φάσεις, κάτι που δεδομένα δεν μπορεί να κάνει.

Ντιέγκο Μπουονανότε: Με εξαίρεση την κάθετη πάσα που έβγαλε στον Κρισάντους δε φάνηκε πουθενά αλλού και δε βοήθησε την ομάδα.

Μιγκέλ Κορδέρο: Έπαιξε λίγη ώρα και δεν μπορεί να κριθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X