Δε θέλει να το χάσει με τίποτα

Αραβίδης: «Κάθε βραβείο και διάκριση, τιμή και χαρά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε ποδοσφαιριστής περιμένει πως και πως στην καριέρα του να παίξει στα ντέρμπι. Για να βοηθήσει την ομάδα του στα ματς που ξεχωρίζουν τους απλούς παίκτες από τους πρωταγωνιστές. Ο Χρήστος Αραβίδης ποτέ δεν έχει κρύψει τα αισθήματά του για την ΑΕΚ και ο λόγος που ξέσπασε αποχωρώντας τραυματίας απ’ το ματς με τον Ηρακλή ήταν το γεγονός ότι ακολουθούσε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η γάμπα του πρήστηκε από το χτύπημα που δέχθηκε στο α’ ημίχρονο του αγώνα με τον “γηραιό”, αλλά ήλπιζε ότι μέσα στην εβδομάδα θα το ξεπεράσει και θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Δυστυχώς μέχρι και χθες το πρήξιμο δεν είχε υποχωρήσει στον βαθμό που θα ήθελε τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι του ιατρικού επιτελείου της ομάδας. Οι πθανότητες πλέον είναι μοιρασμένες, και η απόφαση του Γκας Πογιέτ να τον συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας πάρθηκε επειδή είδε το πάθος του Αραβίδη να βρεθεί στο ντέρμπι, αλλά κι επειδή υπάρχουν βάσιμες ελπίδες να είναι καλύτερα μέχρι την Κυριακή και να δώσει κανονικά το “παρών” στην ενδεκάδα του Δικεφάλου. Αν τα καταφέρει, η απόφαση θα είναι του προπονητή για το αν θα ρισκάρει να τον επιλέξει στο αρχικό σχήμα, ή αν θα προτιμήσει να ρίξει στη “μάχη” της επίθεσης τον Κρισάντους ή κάποιον άλλον επιθετικογενή παίκτη της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X