Οι ψηλοί είναι λίγοι όμως κάνουν τη διαφορά!

Οι ψηλοί είναι λίγοι όμως κάνουν τη διαφορά!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ με την επιστροφή του Δημήτρη Κατσίβελη έχει μια πολύτιμη λύση για την περιφέρεια, που χαρίζει επιπλέον επιλογές σε σχήματα και τακτική στον Ντράγκαν Σάκοτα. Όπως είπε και ο κόουτς στη συνέντευξη Τύπου: «Η περιφέρεια γέμισε, το δυσάρεστο είναι πως χτύπησε ο Ζήσης (Σαρικόπουλος) και γι’ ακόμη έναν αγώνα παίξαμε με περιορισμένο ροτέισον στους ψηλούς».

Γεγονός είναι αυτό. Ο Ζήσης πρόλαβε να πετύχει 4 πόντους σε 6 λεπτά, αλλά αποχώρησε με πρόβλημα. Έτσι, το βάρος έπεσε στον Μαυροκεφαλίδη. Στον τραυματία Μιλόσεβιτς που ΔΕΝ είχε το ΟΚ του γιατρού για να αγωνιστεί, αλλά πήρε το ρίσκο και τον επίσης τραυματία Ανοσίκε!

Κι όμως οι δύο πρώτοι ήταν οι καλύτεροι παίκτες της ΑΕΚ, ενώ και ο Ανοσίκε έδωσε σημαντικές βοήθειες. Ο Μαυροκεφαλίδης έφαγε πολύ… ξύλο από τους Μπέρζινς και Μαχάλμπασιτς, ωστόσο είχε 19 πόντους, 13 ριμπάουντ, 8 κερδισμένα φάουλ και το index στο 30…

Ο Μιλόσεβιτς –που ο Σάκοτα τον θεωρεί βελτιωμένο λόγω Εθνικής Βοσνίας και τον χαρακτήρισε «ήρωα» για την υπερπροσπάθειά του- πέτυχε 17 πόντους σε 21 λεπτά, είχε 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 5 κερδισμένα φάουλ.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Μιλόσεβιτς είναι διαφορετικός παίκτης φέτος. Πιο ώριμος, πάντα μαχητικός στην άμυνα, στο ριμπάουντ και εύστοχος από μεσαία και μακρινή απόσταση. Ο συνδυασμός του με την ποιότητα και τις επιθετικές ικανότητες του Μαυροκεφαλίδη αποδεικνύεται εκρηκτικός.

Την ίδια ώρα οι back up ψηλοί, Σαρικόπουλος και Ανοσίκε είναι έτοιμοι να δράσουν όταν τους ζητηθεί. Ο Αμερικανός με καταπονημένο τον αριστερό αστράγαλο είχε 6 πόντους σε 11 λεπτά (3/3 δίποντα), 6 ριμπάουντ (3+3) και έδωσε μάχες στην άμυνα.

Η διαφορά άλλωστε εναντίον της Νίζνι ήταν η άμυνα. Η ΑΕΚ ξεπέρασε τους 80 πόντους όπως και εναντίον της Κράσνι. Αυτό όμως θα συμβαίνει συχνά με τις λύσεις που έχει στην επίθεση. Η διαφορά τώρα ήταν πως οι ψηλοί της ΑΕΚ κυριάρχησαν και στην άμυνα. Ο Μαχάλμπασιτς δεν βρήκε τους εύκολους πόντους και μια ομάδα με μέσο όρο τους 86 φέτος, έμεινε στους 70.

“Οι ψηλοί της ΑΕΚ μας κατέστρεψαν”, είπε ο κόουτς Μπαγκάτσκις και αυτό τα λέει όλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X