Κλίμα βαρύ και ασήκωτο

Κοσμοσυρροή στο γραφείο του Δημητριάδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επόμενη προπόνηση οποιασδήποτε ήττας, προφανώς και δεν έχει χαμόγελα στα Σπάτα. Αλλά αυτή η ήττα ήταν και βαριά και σε ντέρμπι. Και ήταν δεδομένο πως θα δώσει έξτρα βάρος στην σκιά που θα έπεφτε στην προπόνηση. Το κλίμα ήταν βαρύ και ασήκωτο σήμερα στα Σπάτα. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έδωσε το παρών, αλλά ήταν σιωπηλός. Δεν μίλησε ούτε με τον Τραϊανό Δέλλα, ούτε μπήκε στα αποδυτήρια να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές. Βυθισμένος στις σκέψεις του ο εκτελεστικός διευθυντής, είχε προβληματισμό εμφανή από πολλά μέτρα μακριά. Παρών στα Σπάτα και ο τεχνικός διευθυντής Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος μίλησε για λίγο με τον Δέλλα. Όσο για τον τεχνικό της ΑΕΚ, επίσης ήταν βυθισμένος στις σκέψεις του και λιγομίλητος. Είναι χαρακτηριστικό πως η ομιλία του “Τράι” στα αποδυτήρια ήταν σύντομη και με μικρή αναφορά στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου.

Είναι δεδομένο πως το βλέμμα όλων έχει στραφεί στην επόμενη μέρα. Ωστόσο το βαρύ και ασήκωτο κλίμα στη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα, ίσως έχει την σημασία του, ως προς την διαχείριση αυτής της επόμενης μέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X