Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Δέλλα

Χάθηκε η μπάλα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε οριακό επίπεδο κινείται η παραμονή του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο της ΑΕΚ. Οι επιλογές του και όσα οδήγησαν στη βαριά ήττα στο ντέρμπι, δημιούργησαν έντονο προβληματισμό στη διοίκηση της Ενωσης. Στον προπονητή χρεώνεται κατά κύριο λόγο η έκταση του σκορ και όχι τόσο η ήττα, η οποία προερχόταν και από διαιτητικά εγκλήματα. Το θέμα για τον Δέλλα είναι σύνθετο, επειδή πλέον υπάρχουν και αρκετά ερωτηματικά για τη διαχείριση του ρόστερ μέχρι τώρα.
Αν και υπήρχαν πληροφορίες για συνάντηση του Μπάγεβιτς με τον Δέλλα, καλά πληροφορημένες πηγές έλεγαν πως δεν υπήρξε η παραμικρή επαφή της διοίκησης της ΑΕΚ με τον προπονητή. Αν και φαινομενικά αυτό θα έδειχνε πως το θέμα περνά δίχως συνέπειες, με τη σύγχυση και τον εκνευρισμό που προκάλεσε στην ΑΕΚ η ήττα στο ντέρμπι, ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος πως αυτό δεν μπορεί να προκύψει το προσεχές διάστημα.
Ο Δέλλας θα πρέπει να βρει λύσεις τελώντας υπό ασφυκτική πίεση και έχοντας μία σειρά πολύ δύσκολων αναμετρήσεων με Ηρακλή, Ξάνθη (για το κύπελλο) και Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να βρει λύσεις για να αξιοποιήσει το υλικό που έχει στη διάθεση του, να βρει κάποιο εναλλακτικό αγωνιστικό πλάνο, να βρει τις λύσεις για να σταθεί η ΑΕΚ ξανά στα πόδια της μέσα από τις δυσκολίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X