Μαρινάκης: «Η ΑΕΚ δεν είναι μεγάλη ομάδα, φέτος είναι... απάτη»

Μαρινάκης: «Η ΑΕΚ δεν είναι μεγάλη ομάδα, φέτος είναι... απάτη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξερχόμενος από το Καραϊσκάκη ο Βαγγέλης Μαρινάκης με αρκετή δόση ειρωνείας μίλησε με απαξιωτικά λόγια για την ΑΕΚ και την φετινή ομάδα.

Αναλυτικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε:

«Οι μεγάλες νίκες είναι με τις μεγάλες ομάδες. Η ΑΕΚ δεν είναι μεγάλη ομάδα, είναι ιστορική. Η φετινή ΑΕΚ είναι μια μεγάλη απάτη. Ας έβαζε η διοίκηση λεφτά στην ομάδα να την κάνει μεγάλη κι όχι να την αφήσει να πέσει στη Γ’ Εθνική. Η ΑΕΚ των παλαιότερων χρόνων ήταν μεγάλη ομάδα. Η ΑΕΚ του Μπάρλου και του Ντέμη ήταν μεγάλη ομάδα. Τώρα δεν είναι. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Αυτές είναι αλήθειες και πρέπει να καταγραφούν.

Εγώ έχω να πω το εξής. Το έχω τονίσει επανειλημμένα. Συνεχίζουμε με πίστη και τα καλύτερα έρχονται. Είναι ακόμη νωρίς. Είναι τα αρχικά μας δείγματα, αλλά πιστεύουμε στους παίκτες μας. Μπορούν να εξελιχθούν και να παίξουν ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο. Πρέπει τώρα να συγκεντρωθούμε και να πάμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ την Τρίτη.

Το ‘χει ξανακάνει και δεν την φοβάμαι στα δύσκολα. Θα προσπαθήσουμε, θέλει δουλειά κι όραμα για κάτι καλύτερο. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τον προπονητή μας. Ζήτω ο Ολυμπιακός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X