Η εντεκάδα του Ολυμπιακού εναντίον της ΑΕΚ

Κι όμως, χάνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρότι υπάρχουν σκέψεις για δύο θέσεις, ο Μάρκο Σίλβα έχει καταλήξει στην πλειοψηφία των παικτών που θα χρησιμοποιήσει εναντίον της ΑΕΚ.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Ρομπέρτο και στην άμυνα οι Μαζουακού, Μποτία, Σιόβας και Σαλίνο. Στη μεσαία γραμμή ο Μιλιβόγεβιτς με τον Κασάμι, ενώ στα άκρα θα βρίσκονται ο Ντουρμάζ αριστερά και ο Σεμπά δεξιά. Η 11άδα συμπληρώνεται με τον Φορτούνη πίσω από τον προωθημένο Ιντέγε.

Οι σκέψεις του Σίλβα έχουν να κάνουν με δύο θέσεις, αυτή του αριστερού μέσου και του αμυντικού χαφ. Σε περίπτωση που ο Ντουρμάζ δεν είναι στο 100%, τότε θα πάρει τη θέση του ο Πάρντο, ενώ είναι πιθανό αντί του Κασάμι να προτιμηθεί ο Καμπιάσο. Υπάρχει κι ένα ακραίο σενάριο με την ταυτόχρονη συμμετοχή Φορτούνη και Ντομίνγκες, με τον Έλληνα μέσο να πηγαίνει αριστερά αντί του Ντουρμάζ και τον Αργεντινό στον άξονα. Αυτή η περίπτωση ωστόσο συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X