Με μαέστρο τον Μάνταλο στο ντέρμπι και ακραίους

Με μαέστρο τον Μάνταλο στο ντέρμπι και ακραίους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προπαραμονή ντέρμπι και ο Τραϊανός Δέλλας σήμερα έβαλε στο χορτάρι στα Σπάτα, αυτούς που σκέφτεται να ξεκινήσει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το Σάββατο το βράδυ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Και συγκριτικά με τα συμπεράσματα που βγήκαν χθες, δεν είχε διαφορά το σκεπτικό του προπονητή της ΑΕΚ. Είχε μόνο μία αλλαγή που δείχνει ότι αρχίζει και ξεκαθαρίζει το πλάνο για το ντέρμπι.

Οι παίκτες που σκέφτεται για την 11αδα, σήμερα ήταν σε μία ομάδα μαζί. Οπότε γίνεται εμφανές ότι με δεύτερη σερί δοκιμή ενδεκάδας ο Δέλλας πάει με αυτό το πλάνο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο.

Πιο συγκεκριμένα, δεξιά στην άμυνα ήταν ο Γκάλο και αριστερά ο Ντίντακ, ενώ στα στόπερ έπαιξαν οι Τζανετόπουλος και Λαμπρόπουλος, με τον Γιόχανσον και τον Σιμόες στον άξονα. Δεξιά στην επίθεση ήταν ο Πλατέλλας, με τον Μπαρμπόσα αριστερά, τον Μάνταλο ξεκάθαρο δεκάρι σε ελεύθερο ρόλο και τον Αραβίδη στην κορυφή της επίθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X