Το «κλειδί» του Σάκοτα

Το «κλειδί» του Σάκοτα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να ήταν από τους τελευταίους παίκτες που συμφώνησαν με την ΑΕΚ για την τρέχουσα σεζόν, αλλά στο μυαλό του Ντράγκαν Σάκοτα ο Μίλαν Μιλόσεβιτς ήταν πάντα εκεί. Και ήδη, αν και βρισκόμαστε μόλις στο ξεκίνημα της σεζόν, ο Βόσνιος δείχνει πως θα αποτελεί πολύ σημαντική μονάδα για την Ενωση αυτήν την περίοδο. Παίκτης που τα δίνει όλα για την ομάδα, παίζει «σκυλίσια» άμυνα και δίνει πόντους στην επίθεση.
Ο Μιλόσεβιτς δεν είναι πασπαλισμένος με τη χρυσόσκονη των σταρ, αλλά αφορά τον ορισμό του ουσιαστικού παίκτη. Ο Σάκοτα τον ήθελε μετ’ επιτάσεως, καθώς πρόκειται για μπασκετμπολίστα που μπορεί να δώσει λύσεις με την ίδια ευχέρεια στο 3, το 4 ή ακόμα και το 5. Δεν είναι τυχαίο, πως στην πρεμιέρα ήταν ο «κιτρινόμαυρος» που χρησιμοποιήθηκε περισσότερο από κάθε άλλον από τον «Σάλε».
Στα 32,5 λεπτά που έμεινε ο Βόσνιος φόργουορντ στο παρκέ πέτυχε 16 πόντους με ικανοποιητικά ποσοστά ευστοχίας. Κατέβασε 11 ριμπάουντ, είχε δύο κλεψίματα και στην ειδική βαθμολογία του ΕΣΑΚΕ είχε τον ίδιο βαθμό με τον Λουκά, που έκανε πράγματα και θαύματα. Και δείχνει, πως θα είναι καθοριστικός για τη νέα ΑΕΚ που παρουσιάζει ο Σάκοτα στο κοινό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X