«Το γιατί δεν έρχεται ο κόσμος είναι… θέμα»

«Το γιατί δεν έρχεται ο κόσμος είναι… θέμα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κόσμος στο ΟΑΚΑ σήμερα ήταν λίγος, αναλογικά με το γεγονός ότι ήταν πρεμιέρα πρωταθλήματος και δη σε σημαντικό ματς με τον ΠΑΟΚ. Όπως λίγος-ελάχιστος ήταν και με την Εφές Πίλσεν στο φιλικό-φιέστα.

Παράπονα για την προσέλευση του κόσμου και το ότι είναι ένα ζήτημα που πρέπει να απασχολήσει σοβαρά την ίδια την ΑΕΚ, εξέφρασε και ο ίδιος ο Ντράγκαν Σάκοτα όταν ρωτήθηκε στην συνέντευξη Τύπου.

«Θα θέλαμε γεμάτο το γήπεδο. Και εμείς να παίξουμε καλύτερα. Αλλά δεν αλλάζουμε τον στόχο μας. Ανεβαίνουμε, είμαστε καλύτεροι από πέρυσι. Ο κόσμος θα καταλάβει όταν είμαστε καλύτεροι. Γιατί δεν έρχεται είναι ένα… θέμα. Και εγώ θα ήθελα να ξέρω. Ο κόσμος παρακολουθεί, ξέρει και με ενδιαφέρον κοιτά. Πιστεύω θα έχει αρκετό κόσμο στα επόμενα. Χρειάζεται να παίξουμε  καλύτερα, αλλά ο κόσμος θα ήθελα να καταβαίνει τα προβλήματα. Εχουμε καλό κόσμο και το ξέρουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X