"Η ΑΕΚ πήρε 1 εκ. ευρώ από τον Παναθηναϊκό"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Κατσουράνης ξεκαθάρισε στα όσα είπε στον Sport fm 94.6, ότι πρώτη του επιλογή όταν αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα από την Μπενφίκα, ήταν η ΑΕΚ. Άλλωστε το είχε πει και θέλησε να φορέσει και πάλι τα κιτρινόμαυρα. Ωστόσο δεν υπήρξε σημείο επαφής με τον πρόεδρο της ΑΕΚ τότε, Νίκο Θανόπουλο.

Οι κιτρινόμαυροι πάντως, όπως ισχυρίστηκε ο πρώην διεθνής μέσος έβαλαν στα ταμεία τους 1 εκ ευρώ.

Αναλυτικά:
“Είχα πει ότι η ΑΕΚ είναι η ομάδα της καρδιάς μου και όταν θα επέστρεφα από την Μπενφίκα θα μιλούσα πρώτη με την ΑΕΚ. Και αυτό έκανα. Η ομάδα που μίλησα ήταν η ΑΕΚ. Μίλησα με τον κ. Θανόπουλο, αλλά δεν βρέθηκε κανένα σημείο επαφής στις συζητήσεις μας. Πήγα στον Παναθηναϊκό, γιατί η ΑΕΚ το ήθελε. Η ΑΕΚ πήρε χρήματα από την μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ πήρε 1. Εκ ευρώ, από την μεταγραφή μου.

Τότε μάλιστα ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Χεν Τεν Κάτε ήθελε να φέρει άλλον παίκτη, αλλά τελικά η υπόθεση δεν προχώρησε για οικογενειακούς λόγους. Μάλιστα ο Παναθηναϊκός έδωσε χρήματα και στην Μπενφίκα και στην ΑΕΚ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X