Αυτοί περιμένουν τη σειρά τους

Αυτοί περιμένουν τη σειρά τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το πέρας της 6ης αγωνιστικής, ο Τραϊανός Δέλλας έχει χρησιμοποιήσει 19 ποδοσφαιριστές, ενώ υπάρχουν ακόμα 10 παίκτες που περιμένουν τη σειρά τους για να πάρουν τα πρώτα τους λεπτά συμμετοχής.

Από τους 10 ποδοσφαιριστές, οι τρεις αποτελούν μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού. Πρόκειται για τον Σέζαρ Άρθο, τον Κυριάκο Ανδρεόπουλο και τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο που ακόμα δεν έχουν αγωνιστεί.

Από και πέρα μέσα σε αυτή τη λίστα υπάρχει ο Μιχάλης Μπακάκης που ήταν τραυματίας και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Ωστόσο ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης και δε θα αργήσει να μπει και πάλι στην ομάδα.

Επίσης ο Γιάννης Ανέστης και ο Ηλίας Βούρας βρίσκονται στο ..κατώφλι του Μπαρόχα που έχει αγωνιστεί και στα έξι ματς.

Οι υπόλοιποι τέσσερις που απομένουν είναι ο Σταύρος Πεταυράκης, του οποίου ο δανεισμός στον Άρη δεν προχώρησε, ενώ αποτελεί την 3η λύση στη θέση του αριστερού μπακ.   Ο Αμπλαγιέ Φαγέ που επίσης δεν έχει χωρέσει ακόμα σε κάποιο παιχνίδι, όπως επίσης και οι Γροντής Σβάρνας.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X