Ο "λυτρωτής" με το "παγωμένο" πρόσωπο

Ο "λυτρωτής" με το "παγωμένο" πρόσωπο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε ποδοσφαιριστής που σέβεται τον εαυτό του και τον κόπο του, θέλει να αγωνίζεται όσο περισσότερο γίνεται. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κάποιον που έχει αγωνιστεί και στη Πριμέρα Ντιβιζιον. Ο Έλντερ Μπαρμπόσα αποτέλεσε τον μεγάλο πρωταγωνιστή της ΑΕΚ στο χθεσινό διπλό που έκανε στη Βέροια. Με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας τη νίκη στην Ένωση.

Ο Πορτογάλος δεν πανηγύρισε έντονα το γκολ αυτό, παρά το γεγονός ότι έδινε τεράστια ανάσα στην ομάδα του. Είναι σαφές ότι αφουγκράζεται μια αμφισβήτηση του κόσμου προς το πρόσωπο του, ωστόσο ο ίδιος όπως τόνισε χαρακτηριστικά νιώθει ότι «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα».

Είναι δεδομένο ότι θέλει να παίζει περισσότερο, αλλά ποτέ δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα με την συμπεριφορά του. Στη Τούμπα μπήκε και πάλι στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού και κατάφερε να δώσει ώθηση στην ΑΕΚ, στη προσπάθεια που έκανε για να ισοφαρίσει. Ενώ στο παιχνίδι με τα Γιάννινα, από δική του προσπάθεια, ο Μπουονανότε έδωσε προβάδισμα στην Ένωση, στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Χθες ο Μπαρμπόσα ήταν και πάλι κινητικός, πήρε τη φάση του φάουλ πάνω του, «διώχνοντας» από τη μπάλα τους Μάνταλο και Γκάλο και δικαιώθηκε για την επιλογή του και την προσπάθεια που κάνει στις προπονήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X