"Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά"

"Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέτρος Μάνταλος σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» των καναλιών Novasports αναφέρθηκε στη νίκη της ΑΕΚ μέσα στη Βέροια, την τοποθέτησή του στα άκρα της μεσαίας γραμμής, αλλά και την αποθεραπεία του.

Για τη νίκη και την απόδοση της ΑΕΚ:

“Μία νίκη δεν παύει να είναι μία νίκη, ειδικά όπως ήρθε σήμερα στο 90’. Η εικόνα μας δεν ήταν τόσο καλή όσο θα θέλαμε, αλλά πιστεύω ότι έχουν αξία οι τρεις βαθμοί. Προτιμώ να μην παίξουμε καλά και να νικήσουμε, παρά να αποδώσουμε πολύ καλά και να πάρουμε ισοπαλία”.

Για την τοποθέτησή του στα άκρα:

“Προσωπικά μπορώ να προσφέρω περισσότερα για την ομάδα στον άξονα. Αν μου ζητηθεί από τον προπονητή να παίξω στα άκρα, όπως έγινε τώρα, θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και να παίρνουμε τους βαθμούς σε κάθε γήπεδο”.

Για τη συνύπαρξη με Μπουονανότε και Βάργκας στην 11άδα:

‘Τα παιδιά που ήρθαν είναι πολύ καλοί παίκτες. Με την πάροδο του χρόνου θα ταιριάζουμε καλύτερα και νομίζω ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά καλά πράγματα. Το ρόστερ είναι μεγάλο και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».

Για την αποθεραπεία του:

«Μετά από 6,5 μήνες νομίζω ότι είμαι καλά. Το πόδι μου το νιώθω σταθερό. Δεν σκέφτομαι καθόλου τον τραυματισμό. Σίγουρα θα χρειαστώ κάποια παιχνίδια για να φτάσω στο 100%, αλλά σταδιακά θα γίνομαι όλο και καλύτερος. Ήταν μεγάλο το χρονικό διάστημα. Σκέφτομαι πως πέρασαν τόσο γρήγορα αυτοί οι 6,5 μήνες. Είναι ότι χειρότερο μπορεί να πάθει ένας ποδοσφαιριστής αυτός ο τραυματισμός».

Για τη συνέχεια της σεζόν:

“Στον αγωνιστικό χώρο θα δείξουμε ότι πιστεύουμε στους εαυτούς μας και ότι έχουμε καλή ομάδα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και όπου κι αν παίζουμε θα παλεύουμε για τη νίκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X