Παναθηναϊκός: Σκέψεις της Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη ακόμη κι αν μείνει ο Γιόκερες

Παναθηναϊκός: Σκέψεις της Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη ακόμη κι αν μείνει ο Γιόκερες
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με πορτογαλικό μέσο, η Σπόρτινγκ Λισαβώνας σκέφτεται πλέον να κινηθεί για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη ακόμη κι αν παραμείνει ο Βίκτορ Γιόκερες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πορτογαλική «abola» αποκάλυψε πως πλέον η Σπόρτινγκ Λισαβώνας εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει κίνηση για να αποκτήσει τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού, ακόμη κι αν δεν… μοσχοπουλήσει τον βασικό της στράικερ, Βίκτορ Γιόκερες.

Όταν ο Έλληνας φορ είχε ξεκινήσει να «παίζει» στα ρεπορτάζ της ομάδας της Λισαβώνας αναφερόταν ως μία από τις επιλογές που είχε στην λίστα της η Σπόρτινγκ για την αντικατάσταση του Γιόκερες, που αναμένεται να πουληθεί ακριβά το προσεχές καλοκαίρι.

Ωστόσο τα πράγματα έχουν αλλάξει στο «στρατόπεδο» των «λιονταριών» της Λισαβώνας, με τον 24χρονο επιθετικό των «πρασίνων» όμως να παραμένει εντός του πλάνου τους. Η διοίκηση της Σπόρτινγκ θέλει με κάθε τρόπο να διατηρήσει στην άκρη του πάγκου της τον Ρούμπεν Αμορίμ, τον οποίο έχουν ήδη πλησιάσει ομάδες όπως η Λίβερπουλ και η Γουέστ Χαμ.

Ένα από τα πράγματα που θεωρεί ως πολύ βασικά ο ίδιος για να συμφωνήσει να παραμείνει στην ομάδα είναι η παραμονή του Γιόκερες στο ρόστερ της ομάδας. Ενώ αυτό θα σήμαινε πως η υπόθεση του Ιωαννίδη θα «πάγωνε», φαίνεται πως αυτό δεν συμβαίνει.

Το όνομά του είναι στην κορυφή της λίστας της Σπόρτινγκ, η οποία έχει ήδη κάνει τις πρώτες της διερευνητικές επαφές με το «τριφύλλι», ώστε να «ζυγίσει» υπό ποιες συνθήκες θα μπορούσε να υπογράψει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Απ’ αυτές προκύπτει πως ο Παναθηναϊκός θα συζητούσε ένα τέτοιο σενάριο μόνο για ένα ποσό της τάξεως των 20 εκατ. ευρώ. Περίπου δηλαδή το ποσό που πλήρωσε η Σπόρτινγκ για να πάρει τον Γιόκερες το περασμένο καλοκαίρι.

Κώστας Τσίλης: ΑΕΚ: Λίγη υπομονή, μέχρι το πρωινό της 20ης του Μάη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X