Ελπίδα για Σιμόες

Κάκωση υπέστη ο Σιμόες στη φάση με τον Κάτσε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρά το γεγονός ότι ο Αντρέ Σιμόες δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Πέμπτη, ούτε και την Παρασκευή, λόγω της κάκωσης στον έσω πλάγιο σύνδεσμο που υπέστη στο ντέρμπι της Τούμπας, ακόμα και σήμερα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του στην αναμέτρηση της Δευτέρας κόντρα στη Βέροια. Ο Πορτογάλος μέσος ένιωθε καλύτερα το πρωί του Σαββάτου και στην απογευματινή προπόνηση θα δοκιμάσει να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Αν δε νιώσει την παραμικρή ενόχληση στο γόνατό του, είναι πολύ πιθανό να τον συμπεριλάβει ο Δέλλας στην αποστολή που θα ταξιδέψει την Κυριακή για την πρωτεύουσα της Ημαθίας. Σε αντίθετη περίπτωση, θα αποκλειστεί από το συγκεκριμένο ματς, έτσι ώστε να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο που ακολουθεί. Είναι πάντως θετικό το γεγονός ότι το πρήξιμο που υπήρχε στο γόνατο του Σιμόες έχει σχεδόν εξαφανιστεί και μέρα με τη μέρα ο άσος της ΑΕΚ δείχνει να ξεπερνάει εντελώς το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X