Ο «τελικός» της Βέροιας

Ο «τελικός» της Βέροιας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σιχαίνομαι τις κουβέντες έπειτα από αποτυχίες. Κυρίως, επειδή συνήθως απουσιάζει το καθαρό μυαλό και στην ένταση που δημιουργείται το ανάθεμα πέφτει επί δικαίων και αδίκων. Αλλά έτσι είναι για μια μεγάλη ομάδα. Η πίεση είναι μεγάλη. Και όπως λέει και ένας φίλος που έχει ζήσει στην Αμερική, όποιος δεν αντέχει τη ζέστη, ας βγει από την πισίνα. Εδώ θα κολυμπήσουν μόνο όσοι μπορούν και έχουν αντοχές να το αποδεικνύουν κάθε μέρα.
Το δεδομένο της υπόθεσης είναι πως η ΑΕΚ απογοήτευσε στην Τούμπα. Κατά την άποψη μου, όχι τόσο για την ήττα, όσο για την απογοητευτική εμφάνιση. Αυτό που περιμένω από την ΑΕΚ σε κάθε ματς είναι να πείθει ξανά (εαυτόν και άλλους) πως είναι μια ομάδα που μπαίνει για να νικήσει σε κάθε ματς. Πως οι τραγικές εποχές των «τιμητικών ηττών» των Δημητρέλων και των Αδαμίδηδων, είναι στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Αυτό δεν συνέβη. Η ΑΕΚ μετρά σε δύο ματς μακριά από το ΟΑΚΑ, μιάμιση αποτυχία. Ετσι και αλλιώς, η μεγάλη διαφορά από τον Ολυμπιακό είναι οι δύο βαθμοί που πήρε εκείνος στην Ξάνθη. Παρένθεση: παίξε και ένα ματς στα ίσια ρε Πανόπουλε. Ένα μόνο, για να δείξεις ό,τι υπάρχεις στον χάρτη. Κλείνω και επιστρέφω στην Τούμπα. Με -5 από την κορυφή, γιατί αυτός είναι ο στόχος της ΑΕΚ, το ματς στη Βέροια είναι τελικός.
Είναι πολύ ευχάριστο πως ο Δέλλας αναγνώρισε και ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα στην Τούμπα. Και πως την ίδια στιγμή, φρόντισε να ξεκαθαρίσει στους παίκτες του, πως τη Δευτέρα πρέπει να κερδίσουν. Εκτιμώ, πως αυτή τη φορά η ΑΕΚ θα πετύχει τον στόχο της και θα πάρει τη νίκη. Θα δείξει πως υπάρχουν στην ομάδα άνδρες που αντιλαμβάνονται τη σημασία των στιγμών και ξέρουν να αντιδρούν στην πίεση.
Και ξέρετε, αυτό είναι θετικό όποια εξέλιξη και αν υπάρξει. Τέτοιες στιγμές, που κρίνονται πολλά σε ένα παιχνίδι, φαίνεται και με ποιους μπορείς και πρέπει να πορευθείς. Γι’ αυτό έχω την άποψη, πως ό,τι και αν στη Βέροια, η ΑΕΚ θα είναι κερδισμένη. Ότι και αν γίνει, η ΑΕΚ θα προχωρήσει ακόμα πιο δυνατή στη συνέχεια και ακόμα πιο συνειδητοποιημένη για τους στόχους της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X