Το σκάνδαλο και η αντίδραση

Το σκάνδαλο και η αντίδραση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι αλήθεια, πως όσα συνέβησαν στο θέμα του γηπέδου από την περασμένη Παρασκευή, έσκασαν ως κεραυνός εν αιθρία στην ΑΕΚ. Ουδείς πίστευε ή μπορούσε να φανταστεί, πως ο Βασιλόπουλος θα είχε τόσο καλές επαφές με στελέχη του ΥΠΑΠΕΝ, ώστε να πετύχει την σκανδαλώδη παράταση στη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης για την περιβαλλοντική μελέτη για ακόμα 45 ημέρες. Μια υπόθεση με πολλά κενά, καθώς δεν μπορεί να υπήρξε η τεκμηριωμένη έκθεση των υπηρεσιών που απαιτείται σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
Αυτά όμως, αποτελούν πιθανότατα τα τελευταία αναχώματα που μπήκαν στην προσπάθεια της ΑΕΚ να φτιάξει το δικό της σπίτι. Επειτα από καιρό, φαίνεται πως η χώρα μπαίνει σε περίοδο σταθερότητας και θα υπάρξει επιστροφή στην κανονικότητα με κυβέρνηση που θα έχει ορίζοντα τετραετίας. Η τοποθέτηση του Πάνου Σκουρλέτη στο ΥΠΑΠΕΝ, όπως φαίνεται από όλες τις πληροφορίες, μπορεί να λειτουργήσει θετικά και να δώσει πρόσφορο έδαφος για νέες επενδύσεις.
Στην ΑΕΚ ξέρουν πως πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή ακόμα. Στο μεσοδιάστημα θα εκμεταλλευθούν τον χρόνο για να μπορέσουν να προχωρήσουν κάθε γραφειοκρατική διαδικασία. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιστρέφει άμεσα – πιθανότατα εντός της ημέρας – από το επαγγελματικό ταξίδι του και αναμένεται να έχει άμεσα συνάντηση ενημέρωσης από τους στενούς συνεργάτες του στο θέμα, ώστε να σταθμίσει τις επόμενες εξελίξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X