Το πάρτι του Νέμεθ, η γκέλα του Αρτσε (VIDEO)

Το πάρτι του Νέμεθ, η γκέλα του Αρτσε (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η περίοδος 2009-10 ήταν περίεργη για την ΑΕΚ. Οι μέτοχοι είχαν αρχίσει να πηδούν από το καράβι, ο Θανόπουλος έψαχνε τα περίφημα μπρέικ ίβεν και ο Μπάγεβιτς να φτιάξει ομάδα με αταίριαστα κομμάτια. Τελευταίο χτύπημα στα τέλη Αυγούστου, η πώληση του Κυργιάκου στη Λίβερπουλ. Πέραν των χρημάτων, η ΑΕΚ πήρε από τους «κόκκινους» δανεικό τον Νέμεθ και έψαξε τον αντικαταστάτη του Κυργιάκου – στα αζήτητα – στην Αργεντινή με τον περίφημο Αρτσε.
Αμφότεροι πρωταγωνίστησαν στο ματς που έγινε μια μέρα σαν σήμερα του 2009 στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ. Ο Νέμεθ είχε ένα μαγικό ξεκίνημα με τα «κιτρινόμαυρα». Φοβερή ταχύτητα, εξαιρετική τεχνική, εντυπωσιακές κινήσεις. Ο Μαγυάρος φορ έκανε πράγματα και θαύματα και η ΑΕΚ έδειχνε να έχει πιάσει λαχείο. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Νέμεθ έκανε απίστευτα πράγματα. Χόρεψε όλη την άμυνα του ΠΑΣ, έκανε εντυπωσιακό δίδυμο με τον Μπλάνκο, σκόραρε με εξαιρετικό τελείωμα σε αντεπίθεση.
Ωστόσο, όσα και αν έκανε ο Νέμεθ μπροστά, η ΑΕΚ ήταν τρύπια πίσω. Ακόμα και όταν ο ΠΑΣ έμεινε με δέκα παίκτες, ο Αρτσε έκανε μια από τις ανεπανάληπτες γκάφες του και έδωσε την ευκαιρία στον Κοντογουλίδη να ισοφαρίσει. Το παιχνίδι είχε γυρίσει και αποκορύφωμα ήταν το διπλό δοκάρι που ακολούθησε με Μπλάνκο και Γιάχιτς στην ίδια φάση. Οι βαθμοί χάθηκαν, ένα ματς που θα μπορούσε να πάρει η ΑΕΚ, δεν ήρθε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X