Με το "παζλ" συμπληρωμένο

Η απάντηση του Σκραμπ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τις 24 Αυγούστου η ΑΕΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της και δουλεύει εντατικά ώστε να είναι έτοιμη για τις επίσημες υποχρεώσεις που έρχονται τον Οκτώβριο. Προημιτελικός Κυπέλλου με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (7/10), πρεμιέρα του Eurocup στο ΟΑΚΑ με την Κράσνι (14/10) και φυσικά η έναρξη του πρωταθλήματος απέχουν ουσιαστικά 20 μέρες και πλέον ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει στα χέρια του το 100% του ρόστερ.

Ο Φιλ Σκραμπ αποτελεί την τελευταία προσθήκη. Ο Καναδός έφτασε στην Αθήνα έχοντας κερδίσει πολύτιμες εμπειρίες (και το χάλκινο μετάλλιο) στο πρόσφατο Αμέρικας Τσάμπιονσιπ με την Εθνική του και πλέον θα ξεκινήσει δουλειά ώστε να «δέσει» με τους νέους του συμπαίκτες. Ο 22χρονος γκαρντ υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις την Πέμπτη, οπότε δεν ακολούθησε το πρόγραμμα των υπολοίπων και αρκέστηκε στη συζήτηση με τον προπονητή και τη γνωριμία με τους συμπαίκτες του.

Πριν το καλοκαίρι ο κόουτς της ΑΕΚ τόνιζε πως θα ήταν ιδανικό αν είχε στην προετοιμασία το 80% των παικτών. Αυτό ίσχυσε και είναι πολύ σημαντικό ότι η ομάδα δούλεψε με άνεση χρόνου σχεδόν με όλο το ρόστερ διαθέσιμο από το ξεκίνημα. Ο Σκραμπ προστίθεται στις καθημερινές προπονήσεις από εδώ και στο εξής, ενώ ο Ντράγκαν Σάκοτα θα περιμένει τον έτερο διεθνή, Μίλαν Μιλόσεβιτς, ο οποίος τις επόμενες μέρες θα ολοκληρώσει την αποθεραπεία του για το οίδημα στον αγκώνα. Ο Βόσνιος είχε τραυματιστεί σε αγώνα της Εθνικής του στο Ευρωμπάσκετ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X