Γκάλο: «Νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα»

Γκάλο: «Νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ροντρίγκο Γκάλο είναι στην πρώτη του χρονιά με την ΑΕΚ φέτος και στην πρεμιέρα μάλιστα σκόραρε κόντρα στον Πλατανιά.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ μάλιστα μίλησε για την ομάδα και τους στόχους στο επίσημο match program της Ενωσης.

Αναλυτικά:

Γιατί επέλεξες την ΑΕΚ;

«Γνωρίζω την ΑΕΚ από την παιδική μου ηλικία ακόμη, είναι μεγάλος σύλλογος με τεράστια ιστορία και είναι τιμή μου να αγωνίζομαι με τα χρώματα της. στην Βραζιλία η ΑΕΚ είναι πολύ γνωστή γιατί έχουν παίξει μεγάλοι ποδοσφαιριστές όπως ο Ριβάλντο».

Οι πρώτες εντυπώσεις από την ομάδα και τους συμπαίκτες σου;

«Ο σύλλογος είναι πολύ καλά οργανωμένος και τα στελέχη του μου έχουν φερθεί άψογα. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και έχω άριστες σχέσεις με όλους τους συμπαίκτες μου»

Μπορεί από τους Ελληνες κάποιος συμπαίκτης σου να σταθεί σε πρωτάθλημα εκτός Ευρώπης;

«Όλα τα παιδιά έχουν ποιότητα και ταλέντο, ελπίζω ότι θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους στο μέλλον, όποια και αν είναι αυτά».

Για το γκολ με Πλατανιά στο ΟΑΚΑ;

«Ενιωσα μεγάλη χαρά για την επίτευξη αυτού του τέρματος αλλά ακόμη μεγαλύτερη για τη νίκη που πήραμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ελπίζω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα με κάθε τρόπο, τόσα επιθετικά όσο και αμυντικά.

Ο στόχος της χρονιάς;

«Εχουμε καλή ομάδα και θα παλέψουμε να φέρουμε την ΑΕΚ στην υψηλότερη δυνατή θέση. Είναι νωρίς για να θέσουμε στόχους, το πρωτάθλημα έχει αρκετές δυνατές ομάδες με ποιότητα. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα κάνουμε το παν για τη νίκη σε κάθε αγώνα».

Το μήνυμα στον κόσμο;

«Η στήριξη τους είναι τρομερά σημαντική για εμάς. Ηδη έχουν αποδείξει την αφοσίωση τους και πιστεύω θα συνεχίσουν να βοηθάνε την ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Η παρουσία τους δίνει σε όλους μας μεγάλη δύναμη μέσα στο γήπεδο».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X